Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Málo místa na externím úložisti

Od: tere71* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, telefon zte mi neústále hlásí, "málo místa na externím úložisti" SD kartu mám prázdnou a na telefonu mi zbývá asi jen 5MB místa, nicméně už nevím co bych měla přesunout, protože všechno jsem už přesunula... těžko se to vysvětluje, nemá někdo podobné zkušenosti a mohl by mi pomoct. předem děkuju :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den...

A nejde jen o špatnou hlášku? Nemá se ve skutečnosti jednat o vnitřní úložiště? Zkuste to přesunout na SD kartu, jestli hláška nezmizí...

tere71*
hodnocení

ale já právě že to něco málo VŠECHNO co tam mám sem přesunula na SD kartu ale v paměti je pořád málo místa

Ale v dotazu píšete, že máte SD kartu prázdnou... Z toho jsem pochopil, že jste z ní vše přesunula do telefonu, nikoliv naopak.

klaru

mám ten samí problém a nevím co s tím

stan33
Pokud je to Android tak v nastavení otevřít úložiště a v něm se podívat kolik paměti je čím obsazeno (aplikace, různé a td) a pak popřípadě promazávat, adresáře můžete projít i ve správci souborů-zda tam nejsou nepoužívané, nepotřebné soubory. Běžně si můžete smazat max nastavení, zvonění, obrázky nebo data/cache aplikací- bez rootu nic důležitého.
amidamaru*

Nejlepší skušenosti mám s programem CCleaner.Pro vás-ccleaner for android-Zadát češtinu a on podle zadání vám vymaže nepotřebné věci i koš,ale i ty hlášky

hodnocení

0x

Tak máte hodně tlf. čísel, sms atd. vše co se ukládá pouze do mobilu a ne na kartu.

tere71*
hodnocení

ten telefon má sice "jen" 512MB ale nerikejte mi ze se na tolik mista par kontaktu nevejde...

stan44
hodnocení

0x
Instalované aplikace, email, cache a další data aplikací, náhledy obrázků galerie a spousta jiného smetí plní interní paměť. Pokud je to vážně externí tak vyndání a vracení-očištění karty plus restart-jinak formát karty(smaže i skryté soubory).Když nepomůže tak je to závada nebo nepodporovaná karta. Nouzový postup pak je ještě obnovit tovarní nastavení a začít odznova.
Ale nepíšeš model tel. ani operační systém tak těžko radit.

hodnocení

0x

Stejný problém, jakákoli aktualizace,instalace a "Nedostatek místa v ext. úložišti".

Paměť zařízení-Celková paměť 1,57GB k dispozici 193MB

Vnitřní úložiště-Celková paměť 4,01GB k dispozici 2,18GB

Karta SD k dispozici 5,43GB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]