Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
poradí prosím někdo jak na ztvrdlou sůl v myčce.
Děkuji
vodou. nejlépe teplou.
co to bylo za myčku?
Pozoruhodné. Asi půjde o nějakou poruchu, protože sůl je neustále ve vodě a tedy by neměla zatvrdnout.
Kde tu sůl máte? A jak víte, že tam je a je zatvrdlá? Dovnitř není vidět. Však ať je, při každém mytí si rozpustí a ubere tolik, kolik pozřebuje. Přece když tam nasypu najednou skoro dvě kila, musí tam být dlouhou dobu. Nestačilo by, ale jen pro váš dobrý pocit, nechat napustit vodu a vypnout? Zapnout až druhý den a nechat projít celý cyklus. Ona je ale konstruaovaná tak, že ví, co má dělat a také ví, kdy to má dělat. Myslím si, že hledáte problém tam, kde je to normální.
Byla opravdu zatvrdlá v nádobce na sůl - tam co se sype.Myčka myla špatně,nechávala na nádobí jakoby krupičku.Hledala jsem příčinu,svítila neustále kontrolka,že není sůl i když tam byla.Tak jsem tam dloubla vařečkou a byla jako kámen - nevím za jakou dobu,nebo proč.Proplachovala jsem to horkou vodou,moc se to nerozpouštělo,tak jsem tam dala podle rady trochu octa a pořád horkou vodu a šlo to.Kdyby nemyla špatně,asi bych si toho nevšimla.Ptala jsem se i odborníka,řekl,že zatvrdlá sůl musí pryč.Možná něco ucpala,nevím.Sůl tam není a myčka myje.
Děkuji za Váš čas a rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.