Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tiskárnu "hp deskjet 38 20", Najednou začalo žlutě blikat světýlko s tou kapkou, jako že chybí inkoust. Vyndala jsem tu náplň, ale vypadalo to, že tam inkoust je. Vzala jsem ji do obchodu, ale ani tam nedovedli zjistit, jestli je prázdná, nebo ne. Prý se to nějak váží, ale oni tu váhu neměli. Tak jsem koupila novou, byla mimochodem dost drahá. Když jsem ji do tiskárny vložila, tak žluté světýlko zhaslo, ale za chvilku začalo blikat znova. Tiskárna vůbec nereaguje. Prostě netiskne. Prý se dnes tiskárny neopravují, že se to nevyplatí. Mohl by mi někdo z vás poradit, jestli tam třeba někde není nějaká ta malá "pojistka", nevím jak se tomu správně říká, ale mám něco podobného i v šicím stroji. A hlavně kde by asi tak mohla být. Nebo jestli mám koupit novou tiskárnu. Děkuji vám moc, moc, moc.
Ono to nevadí, že barevně netisknete, tiskárna si z barev vytváří i odstíny šedi, protože jen z černé to nedokáže. Chyba muže být v tom, že máte prázdnou zrovna tu barevnou.
doplněno 12.11.13 10:23:Navíc tiskárna pravidelně čistí všechny trysky odstříkáváním inkoustu, takže i když se nějakou barvou opravdu vůbec netiskne, tak jednoho krásného dne stejně dojde.
Odpověď byla správná. Navíc jsem si všimla, že se automaticky zastaví ten pojízdný systém v místě, která kazeta je prázdná. Nad tím místem jsou namalované smutné obličejíčky ,
asi takovéto, jenom nemrkají.
Tak děkuji, tiskárna tiskne. S.
doplněno 12.11.13 16:08:Jsem ráda, protože jsem málem koupila novou tiskárnu. Tahle je sice jednoduchá, ale myslím si, že bude co se kvality týče, o dost lepší, než ty, co se vyrábí dnes.
Nezůstala na té kazetě náhodou nějaká pojistka? Např. oranžový štítek nebo tak něco. Většinou se z náplně, předtím než se vloží do tiskárny, musí odstranit - tedy pokud tam vůbec něco takového je.
Dobře bmbx. tak já jedu do obchodu a koupím ji. Taky mi bylo divné, k čemu tam ta náplň je, když barevně netisknu. Ale nevšímala jsem si toho, bylo mi to tak nastaveno, tak jsem nad tím nijak nebádala. Jen bych se chtěla zeptat, jestli jsou tyto náplně standardní, abych je pak mohla alespoň upotřebit do té jiné tiskárny, kdyby byla skutečně tato rozbitá. Tu tenkou jsem zaplatila víc jak pět set korun, tak předpokládám, že ta tlustá bude o dost dražší. Abych zbytečně nevyhodila peníze. Děkuji. Jinak ochrannou pásku jsem samozřejmě stáhla.
Neznám řadu HPéček a nevím do jaké tiskárny se náplň bude hodit, rozhodně ne do nové, když je ta nefunkční staršího data, vyrobci už neví jak by vydělávali a provedení náplní téměř bezdůvodně neustále mění, navíc není na světě dražší tekutina než inkoust do tiskáren
O co je model tiskárny levnější o to mnohonásobně vás stáhnou na ceně inkoustu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.