Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat : hledám nějaké špuntovky hodně kvalitní a nejlíp i s mikrofonem tak okolo 2 000 kč, na všechny se rád podívám. do oka mi padly tyhle : Marshall Minor vypadajíkvalitně ale bojím se kvality mikráku , Díky za všechny rady
V Kauflandu jsem zahlídnul řadu dobře vypadajících souprav od levných(200.-) až po dražší - ( 1000.-)
JABRAKA
Jako audiofil říkám: "NE, NIKDY!". V Kauflandu nikdy nebudou opravdu kvalitní sluchátka s dobrým zvukem i když možná levná.
Za sebe říkám, že je lepší mít samostatná sluchátka a samostaný mikrofon. (Pokud je to k PC.) Já mám sluchátka Sennheiser CX200 a jsou parádní. Mikrofon mám obyčejný za stovku od nás z Fermu a zvuk mají dobrý. Není to sice studiová kvalita, ale s integrovanou zvukovkou je to stejně fuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.