Jo, je to standart. O pár stovek levnější než běžně. Pokud bys prohledal celý web, něco lepšího bys našel, ale toho času a nervů. Jen zkontrolovat kvalitu prodejce a koupit. Já bych do toho šel.
janourecek*
nebo by bylo lepší koupit si sony x perii u nebo j? Nějak nevím :/
Při dnešním tempu novinek a odpisu mobilů nemáme mobil déle než 1-2 roky, takže než jít do značky, je lepší no name Čína s více vychytávkami a zárukou od prodejce.
Je to naprosto neznačková šunka, ale za tu cenu se to dá risknout. Mám podobný, trochu "značkovější" za podobnou cenu od Lenovo. Počítejte s tím, že tam asi všechno bude nějak fungovat, ale jen tak "aby se neřeklo". GPS bude asi velmi slabá a jako navigace nepoužitelná, s elektronickým kompasem bych taky nepočítal. Pobavil mě popis "5palcová vysokokapacitní dotyková obrazovka", myslím to slovo "vysokokapacitní". Je zcela evidentní, že autor popisu vůbec netuší, o čem je řeč a že žádný "vysokokapacitní" displej neexistuje, pouze kapacitní nebo rezistivní (odporový).
Nepíšete, co od něj očekáváte. Pokud spolehlivý mobil s plnou podporou, tak asi ne. Ani bych takovou loterii nedával jako dárek. Pokud to berete jako levnou hračku a nevadí vám jistá míra rizika, proč ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.