Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, mám Nokii 6500s bez SIM karty funguje displej, menu apod. Po vložení karty se zapne a nezobrazí se dále nic. V opravně mi pokaždé řeknou něco jiného už jsem tam nechala 800,- a řekli mi že by to stálo dalších 800,-. Děkuji předem za radu Silvie
Děkuji za odpověď. Stále fungoval, dala jsem ho vyčistit a bylo mi řečeno že je špatná elektronika a výměna je za 800,- + práce, ale je to zvláštní když bez karty funguje.
Jestliže to že je špatná elektronika řekl nějaké kvalifikovaný pracovník-dá se tomu ,,věřit´´ a pokud na opravu bude nějaká záruka,tak bych do toho šel.
Ale je možné ,že po čištění nebyl tel. úplně správně zkompletovaný a např. nedoléhají správně všechny kontakty sim karty.A to nejen kontakty které vidíte při vkládání sim,ale i jejich druhé strany přiléhající k plošnému spoji.
Obešel bych nezávazně také ještě nejaké jinší opravny a ověřil si ,je li pravda -co Vám říkali při čištění,aby jste zbytečně neplatila ,když by stačilo mobil jen správně složit.
Hodně štěstí!
Nevím jestli máš telefon v záruce, ale pokud ano tak bych to řešil cestou reklamace...Pokud byl již 3x opravován tak bych neváhal a šup s ním někde do autorizované prodejny NOKIA... Pokud je v záruce a byl opraven jen jednou tak bych rovněž mířil do origo shopu NOKIA... Zkus ještě jinou sim kartu...Telefon někdy není schopen danou kartu přečíst ( můžou to být třeba špinavé kontakty na sim, nebo nějakým opticky ne viditelným způsobem atd...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.