Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přehrávat usb

Od: veruska* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

předem se velmi omlouvám, že vás otravuji. Mám televizi changhongeurope.com/...

Dříve jsem hodně často používala usb pro přehrávání , ale ted mi to vložení usb hlasi hlášku dme cat non preview. Tato situace se objevuje ať už dám jakékoliv jinou flešku.:)

Předem moc děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Ak ste dali dobry odkaz na tu telku,tak podla popisu prehrava len hudbu a fotky.(JPG+MP3) AVI neprehrava. Napisane je že ma dva vstupy USB,ale ten druhy môže byť servisny.Tak pozrite či kluč nedavate nahodou do servisneho vstupu USB.

doplněno 11.11.13 18:13:

Aj mne to je trochu divne.Inakšie ja mam doma jednu telku a tam môžem prehravať len fotky a hudbu, a ma dva usb vstupy,jeden servisny a druhyktory použivam. Ale na druhej už aj filmy z usb kluča .alebo z Hdd.Samozrejme musim nastaviť čo budem prave použivať.Hudbu -film-obrazky.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, za dotaz se omlouvat nemusíte, ten je v pořádku. Předpokládám, že ty flashky jsou funkční a např. v PC není problém s jejich připojením. V TV jste žádné nastavení nezměnila, ale možná nebyla flashka z TV správně odpojena. Zkuste TV zcela vypnout (vytáhnout i kabel ze zásuvky) a po chvilce ji opět zapněte a zkuste připojit flashku. Třeba to pomůže. Zdravím!

P.S. Také můžete v nastavení TV (menu) zkusit Tovární nastavení.

doplněno 11.11.13 13:13:

Tak ani po vypnutí a zapnutí TV se nic nezměnilo? Nebo jste to ani nezkusila? Ta TV by měla mít dva USB porty, tak je vyzkoušejte oba. Tovární nastavení se volí v menu TV (nebo se raději podívejte do manuálu). To propojení, jak uvádíte, asi nemá vliv na porty USB.

doplněno 11.11.13 14:37:

Tovární nastavení je jen nastavení přístroje, které bylo, když byl pořízen a na záruku to nemá vliv. O těch dvou portech USB jsem se dočetl v té specifikaci TV (viz odkaz), ale neověřoval jsem si to. Ale, většinou mají TV jen jeden port USB, tak se musíte podívat (i do manuálu).

doplněno 11.11.13 16:32:

mkat - to máte pravdu, ale je zvláštní, že dle popisu tato TV umí na ext. zařízení nahrávat. Tomu nerozumím.

veruska*
hodnocení

Dobrý den,ano flasky jsou funkčí a napr. v pc či v teleefoně jdou. Právě jsem v Tv nastaveni měnila nevím zda je to čím mám k televizi přístroj satelitní a dříve to bylo propojeno pres scart a tak nastaveno i v tv. Kvalita nebyla takova dobrá, tak mě to propojili ( pán co má na starost zapojování satelitů atd..)přes av a tak je to nastaveno i v televizi.Myslíte ,že to může být tým?.p.s. jak jde nastavit tovární nastavení.Děkuji za odpověď

veruska*
hodnocení

zkusim to děkuju .urcite ma tato televize edva usb porty?zkusimto děkuju..:)takže tohle propojeni nevadijo?dekuju moc i kdyz to mam v zatruce tovarnim nastavenim nic nezkazim?

doplněno 11.11.13 14:24:

omlouvám se za chyby mám problém s klávesnicí...)

veruska*
hodnocení

je divné , že dřív to šlo a nebyl problém cokoliv jsem stáhla z internetu pustila přes tv..ted to bohužel nejde a ukazuje se mi ta hláška..:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]