Nejste přihlášen/a.
Prosím,poraďte mi:jsem jen uživatelka mobilního telefonu,umím s ním běžně zacházet,ale nyní měním operátora a ponechávám si své telefonní číslo.Od nového operátora mi pošlou novou SIM kartu až jim pošlu ČVOP/číslo výpovědi opuštěného operátora,které již mám u sebe/.
Jak to udělat,když si chci převést telefonní seznam,event. i fotografie?V návodu k tomuto telefonu jsem nenašla,jak převést kontakty ze SIM karety na telefon a tak se obracím zde na hodné rádce.Vždycky se tu našel někdo,kdo mi poradil,proto se svěřuji zase.
Značka tlf:
Samsung GT-S5230.
Moc děkuji! S.
Tak u Samsungu GT-B2710 XC byl postup vcelku jednoduchý. Podmínkou byla přítomnost paměťové karty na kterou se celý obsah kontaktu zkopíroval, resp.zalohoval. Po výměně nové SIM se zase kontakty nakopírovali zpět na SIM.Jen uvedu, že některé kontakty nebyli původně uloženy na kartě, ale v telefonu, takže na to pozor, pokud by se měnil zároveň i telefon.
Jinak při přechodu na nového operátora je stanovený určitý den, kdy přestává fungovat stará SIM a nová je pak aktivována. Novou SIM kartu máte samozřejmě dříve než nastane onen den, takže kontakty už můžete mít na nové SIM ještě před aktivaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.