Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Signalizace otevřených dveří

Od: duha* odpovědí: 3 změna:

potřebuji namontovat na vchodové dveře nějakou signalizaci kdyz budou otevřeny dveře ale takovou kde se dá nastavit čas vyhlášení poplachu mám tím namysli když otevřu dveře a nezavřou se dejme tomu po 30vteřinách tak potom by se měl spustit poplach existuje něco vůbec takovýho stačí mi odkaz na stránku všem dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Mohlo by vyhovovat něco takového cip.inshop.cz/...

duha*
hodnocení

mohlo by to být ale jen v tom případě že když dojde k zavřeni dveří a tím k spojení magnetů nedojde k poplachu a jde taky o to aby poplach nastal až tak za 30 vteřin

doplněno 09.11.13 17:11:

spatně jsem napsal požadavek tady je to přesný

otevření branky - časový interval 30-60vteřin - špatně zavřená branka - alarm s drátovým nebo bezdrátovým přenosem - v případě že se branka zavře do časového limitu poplach nenastane - v případě otevřené branky a poplachu se pozavření branky ukončí poplach .

možnosti řešení - magnetický kontakt-impuls časovému relé - odečet času - alarm

je to jen teorie potřebuji fakta co by spolu spolupracovalo stačí mi odkazy

hodnocení

0x

Mám dvanác vteřin víc jsem nenašel možná bude někdo lepší.*klik*

Dveřní a okení alarm Stabo
Obj.č.: 754318
Výrobce:

Celkem k náhledu 2 obrázků

Hlídat cenu

Přeposlat

Tisk

Porovnat

Vaše cena bez DPH:

415,70 Kč

Vaše cena vč. DPH:

503,- Kč

Hodnocení produktu:

hodnotit

Dostupnost:

Skladem (více info)

Při koupi 3 ks zaplatíte jen 428,- Kč za kus.
Ks:

Popis a parametry

Diskuze (0)

Hodnocení (0)

Ke stažení

Bateriový alarm se připojuje pomocí šroubů nebo lepící pásky na dveře/okna a magnet na rám. K dispozici jsou dvě funkce alarmu. Funkce kamžitého alarmu chrání dveře až do momentu přerušení magnetického kontaktu, kdy se alarm okamžitě spustí. Funkce zpožděného alarmu zajišťuje zpoždění od cca 12 sekund dokud nevstoupíte do místnosti, aniž by se alarm sám spustil. Při spuštění alarmu siréna varuje po dobu cca 90 s (přestože jsou dveře/okna opět rychle zavřeny), poté alarm indikuje světelná dioda. Vypnutí alarmu je možné spínacím klíčem. Stabo dveřní/okenní alarm je spolehlivým mechanickým zabezpečením a pomáhá efektivně chránit majetek a soukromí.

Porovnat s jiným výrobkemTechnické parametry

Rozměry

(Š x V x H) 66 x 105 x 25 mm

Barva

Bílá

Rozměr, výška

105 mm

Rozměr, šířka

66 mm

Emise hluku

cca. 90 dB (A) / 0,30 m

Provozní napětí (text)

4,5 V

Hmotnost (hodnota)

70 g

Vybavení

Akustická kontrola dveří/oken

Hlasitý alarm 90 dB

2 funkce alarmu

Vlastnosti

Rychlá montáž a snadné upevnění

Vhodný pro pravé i levé otvírání

Rozsah dodávky:

DVEŘNÍ / OKENNÍ ALARM

2x klíč

3x baterie AAA

Montážní materiál

Návod k obsluze

Doporučujeme zakoupit k produktu:

Topseller
Obj.č.: 658010

Alkalická baterie Conrad energy, typ AAA
15,- vč. DPH

Zdroj : katalog Conrad

doplněno 09.11.13 16:54:

Promiňte 12 sekund ne vteřin *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]