Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky tarif pro mladé

Od: lukky007* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

je mi 17 let a mám tarif O2 kul už asi 5 let provolám asi 50 minut a 40 sms za nějakých 270kč a chtěl bych tam mít ještě internet v mobilu ale ten stojí 150kč. Za 1 měsíc a 10 dní mi končí smlouva ,tak mě napadlo si udělat jiný tarif ,ale O2 má nevýhodný tarify pro mladý,tak mě napadlo přejít na kredit ,ale u koho aby to bylo nejvýhodnější to už nevim .Chtěl bych se vejit do 250Kč za 50 minut a internet v telefonu a kdy musim podat žádost o zrušení tarifu?

děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co mobil.cz? 2,50 za minutu a net zdarma. Sice pomalý, ale emaily jdou, face a skype taky a načítání v celku ujde.

hodnocení

3x

Krasny mas to o dost jednodussi kdyz vis kolik toho provolas, propises a preneses (net).
Zkus pouzit dtest.cz/... a tarifon.cz/... a tarifomat.cz/... .
Prohrabej se mobilni-operatori.eu/... , dohledej si ceny SIMek a prenosu cisel a pak konej.
Jo a nezapomen na o2.cz/... .

paw*
hodnocení

0x
Pokud to nutne nemusi byt v siti O2, tak vodafone ma tarif pro.majitele inkarty za 250. Je to v principu slevneny nabito.350 I s netem. Nebo zkusit virtuala nejakeho. Zlutasimka to ma za podobnou cenu.

lukky007*
hodnocení

vybírám si mezi mobil.cz , zluta simka, Gomobil co by jste vybrali vy a proč?

paw*
Vzal bych neco s tarifem bez uvazku.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zvol si s paušálem nebo bez paušálu + Internet +70Kč nebo +100Kč podle FUPu 150MB nebo 1GB

moraviatel.cz/...

kangaroo: nabídka Moraviatelu je pouze pro zaměstnance,jak to chceš obejít?

V jejich podmínkách je uvedeno,že zaměstnanec nesmí poskytnout SIMku další osobě.

lukky007*
hodnocení

pouzil jsem srovnavac tarifomat.cz a vybehly mi nabidky. Po 10 minutach mi volal zamestnanec tarifomatu ,ze ma pro me nabidku od vodafone Fér tarif 599 za 300kč 300 volnych minut do vsech siti neomezene sms do vsech siti a 300MB internet,tak jsem ji vzal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]