Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Displej u rotopedu

Od: nanenka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den!Mám taky otázku. Mám rotoped s displejem a ten mi nezobrazuje celá čísla. Je tam vidět tak 3/4 čísel. Nevíte, čím to může být? Dalo by se to nějak opravit nebo se musí pořídit nový? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

1x

u starších displejů se používal pro přenos napětí vodivý pásek který mohl navlhnout připadně zoxidovat. Takže rozebrat vyčistit spoje s displejem lihem a složit . Už stejně nemáte co pokazit tak to zkuste

nanenka
hodnocení

Měla jsem rozebráno, ale nic zvláštního jsem nenašla. Zkusím tedy ještě vyčistit ten displej. Jinak, když se na displej trochu přitlačí, tak jsou čísla vidět, trochu lépe. Tedy ten spodek. Horní část je vidět dobře.

pfpetr*

rozeberte to a dejte sem fotku toho displeje poradíme vám přesně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]