Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych poprosit o radu . Mám naprosto stejny probléb jako již zminěny pán předemnou.A to je probléb s češčinou v instalacní CD Digital Photo Navigator Ver.1.5. Mám nahraná videa v kameře ,a chtěl bych je převézt a vypalit.Zkoušel jsem to v neru,a v dvd přehravaci se kouskuje . Nejjednoduší to je asi v dvd makeru , ale tam mi zase zešedne obrazovka a napíše sistem windoves přestal pracovat , a nejde nic. Tak potřebuju radu jak dostat češcinu do již zminěného CD Digital Photo Navigator. Nebo jak na to předem moc dík . Honza
Právě že není , ale nikdo mi to neřekl , když jsem tu kameru kupoval .Myslím samozdřejme prodejce.
A není k dispozici třeba alespoň český manuál, který by ti pomohl? Možná nějaký nadšenec češtinu udělal/udělá. Jaký je přesný název toho programu včetně verze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.