Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych Vaši pomoc. Zablokovala jsem si mobil a nemuzu najit puk mam T-mobile. Neda se to tam nejak zjistit?
děkuju za rady!
Pokud máte kartu na paušál, operátor by Vám po ověření měl PUK sdělit. Jestli jste ale kartu koupila anonymně třeba v Tescu, máte asi smůlu, není jak ověřit, že jste majitelkou. Jedině možná zajít na pobočku, mohou provést ověření třeba pomocí telefgonních čísel uložených na kartě, ale jejich povinnost to asi není...
Máte tři možnosti:
►PUK kód si můžete snadno zjistit v Můj T-mobile. Přihlašte se a vpravo v menu vyberte téměř dole položku Osobní údaje. Budete potřebovat poslední 4 číslice sim karty. (vyražené číslo na simce)
►Zjistíte ho i pomocí odeslání kódu *123*307# přímo z mobilu.
►Nebo zavoláním na infolinku, tam budete potřebovat číslo sim karty (je vyražené na simce) a telefoní číslo sim karty.
doplněno 03.11.13 13:29: Teď mě napadlo, že tu druhou možnost těžko využijete, když máte bloklý tel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.