Nejste přihlášen/a.
Hezký den.
Nejde mi vůbec psát maily z mobilu,,Pokaždé když kliknu Odeslat,se to vrátí na stránku kde se píše:Email- přihlášení,pokud chcete použít toto jméno klikěte Pokračovat,pokud se chcete přihlásit pod jiným uživatelem,klikněte Přihlásit.A při jakékoliv operaci ,jako je odeslání zprávy,nebo uložení zprávy,.ale i otevření již doručené přečtené či nepřečtené zprávy se to vrátí na tuto stránku,a odeslání(a další operace,jako přečtení starší zprávy,uložení napsané zprávy)neproběhne.Normální prohlížení např.na Seznamu-zprávy,Novinky,počasí ,funguje.jedná se jen o problém s E mailem.Zkoušel jsem no na více wifi sítích(nemám placený net v mobilu)a je to stejné.Domácí wifi na PC funguje normálě,bude to chyba v mobilu
u kompu bych ti řekl,že mozillu,ale tady se mi to otvírá přez web n walk.ale nevím jestli je to správná odpověď,prostě ukáže se webnwalk,a pak naskočí Seznam.cz.restart zkusím.
už se mě stalo že si tel dělal doslova co chtěl a ani nešlo volat ze seznamu takže jsem odstranil veškerý sra... který jsem měl nainstalovaný a dal ho do továrního nastavení . Od tý doby pohoda stahuju videa v práci na ně čumim tel funguje všechno jak má a hlavně používám jen origo programy co v telefonu jsou. E52 mě přijde jako naprosto dokonalej tel a nedám na ní absolutně dopustit . Jedinej problém nastal s nabíjením a ten jsem taky vyřešil
já jsem taky spokojenej,jsem staromilec,takže nechci šmudlacítelefon,mimojiné při řízení na něm ani nepřijmeš pořádně hovor,natož zprávu(i když se to nemá)a chtěl jsem Nokii,s navigací a wifinou,a tlačítkový,a tohle byla jediná volba.co s nabíjením?poděl seo o zkušenost..
u továrního nastavení-to jsi pak musel obnovit druhy vyzvánění ,fotky přiřazené k tel .číslům,a vše co jsi nastavil sám(ton oznámení zprávy,mailu,vyzván.melodie)l atd. že?
Poděl se o info,co že jsi měl s nabíjením,a jak to pořešil?Zkušenost se hodí...dík
pro pfpetr:
tak už to mám,byl jsi blízko,chtělo to otevřít net,a ve Volby dát vymazat:privátní data,vyrovnávací pamět,cookies,,historie,data/formuláře.
i tak děkuji za pomoc
jednoho krásnýho dne přestal reagovat na připojenou nabíječku a nešel nabýt . na netu jsem se dočet že se to stává poměrně často a v servise mi řekly cenu opravy 800kč . Za tel jsem dával 1500 takže jsem do toho nešel a nabýjel ho kabelem který jsem vkládal mezi kontakty a článek baterie. Myslel jsem si že odešel konektor po pár pádech v práci tak jsem zakoupil originální čínskej za 60kč a jednoho krásnýho dne přeletoval. Ve finále jsem zjistil že původní byl v pořádku takže tuto neřešitelnou situaci jsem vyřešil porušením cestiček ke konektoru a napájením drátků přímo na kontakt baterie , originální nabíječku jsem přestřihnul a vložil nabíjecí elektroniku z e cigarety . Takže nabíjím jako originál a už nemám problém dokonce baterie vydrží mnohem dýl pouze jej nemohu připojit k pc přes kabel ale jelikož má blůtůt tak mě to netrápí. Dodám že orinální nabíječkou přímo na baterii jí nelze nabít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.