Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-mail v Nokii E 52

Od: bushman odpovědí: 11 změna:

Hezký den.

Nejde mi vůbec psát maily z mobilu,,Pokaždé když kliknu Odeslat,se to vrátí na stránku kde se píše:Email- přihlášení,pokud chcete použít toto jméno klikěte Pokračovat,pokud se chcete přihlásit pod jiným uživatelem,klikněte Přihlásit.A při jakékoliv operaci ,jako je odeslání zprávy,nebo uložení zprávy,.ale i otevření již doručené přečtené či nepřečtené zprávy se to vrátí na tuto stránku,a odeslání(a další operace,jako přečtení starší zprávy,uložení napsané zprávy)neproběhne.Normální prohlížení např.na Seznamu-zprávy,Novinky,počasí ,funguje.jedná se jen o problém s E mailem.Zkoušel jsem no na více wifi sítích(nemám placený net v mobilu)a je to stejné.Domácí wifi na PC funguje normálě,bude to chyba v mobilu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
v nastaveni prohlizece povolte cookies. Nastaveni soukromi cookies povolit. navolite to pri spusteni prohlizece
bushman
hodnocení

cookies mám povolené

pfpetr*

jaký používáš prohlížeč? u mě to dělalo tohle ,co restart?

bushman
hodnocení

u kompu bych ti řekl,že mozillu,ale tady se mi to otvírá přez web n walk.ale nevím jestli je to správná odpověď,prostě ukáže se webnwalk,a pak naskočí Seznam.cz.restart zkusím.

pfpetr*

už se mě stalo že si tel dělal doslova co chtěl a ani nešlo volat ze seznamu takže jsem odstranil veškerý sra... který jsem měl nainstalovaný a dal ho do továrního nastavení . Od tý doby pohoda stahuju videa v práci na ně čumim tel funguje všechno jak má a hlavně používám jen origo programy co v telefonu jsou. E52 mě přijde jako naprosto dokonalej tel a nedám na ní absolutně dopustit . Jedinej problém nastal s nabíjením a ten jsem taky vyřešil

bushman
hodnocení

já jsem taky spokojenej,jsem staromilec,takže nechci šmudlacítelefon,mimojiné při řízení na něm ani nepřijmeš pořádně hovor,natož zprávu(i když se to nemá)a chtěl jsem Nokii,s navigací a wifinou,a tlačítkový,a tohle byla jediná volba.co s nabíjením?poděl seo o zkušenost..

bushman
hodnocení

u továrního nastavení-to jsi pak musel obnovit druhy vyzvánění ,fotky přiřazené k tel .číslům,a vše co jsi nastavil sám(ton oznámení zprávy,mailu,vyzván.melodie)l atd. že?

Poděl se o info,co že jsi měl s nabíjením,a jak to pořešil?Zkušenost se hodí...dík

bushman
hodnocení

pro pfpetr:

tak už to mám,byl jsi blízko,chtělo to otevřít net,a ve Volby dát vymazat:privátní data,vyrovnávací pamět,cookies,,historie,data/formuláře.

i tak děkuji za pomoc

pfpetr*

jednoho krásnýho dne přestal reagovat na připojenou nabíječku a nešel nabýt . na netu jsem se dočet že se to stává poměrně často a v servise mi řekly cenu opravy 800kč . Za tel jsem dával 1500 takže jsem do toho nešel a nabýjel ho kabelem který jsem vkládal mezi kontakty a článek baterie. Myslel jsem si že odešel konektor po pár pádech v práci tak jsem zakoupil originální čínskej za 60kč a jednoho krásnýho dne přeletoval. Ve finále jsem zjistil že původní byl v pořádku takže tuto neřešitelnou situaci jsem vyřešil porušením cestiček ke konektoru a napájením drátků přímo na kontakt baterie , originální nabíječku jsem přestřihnul a vložil nabíjecí elektroniku z e cigarety . Takže nabíjím jako originál a už nemám problém dokonce baterie vydrží mnohem dýl pouze jej nemohu připojit k pc přes kabel ale jelikož má blůtůt tak mě to netrápí. Dodám že orinální nabíječkou přímo na baterii jí nelze nabít.

bushman
hodnocení

zajímavá věc.už se mi jednou stalo,že mi mobil nereagoval-ale na autonabíječce.ale později už se to neopakovalo.tak dík za informace,a mnoho zdaru.ahoj,a dík

pfpetr*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]