Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit LED TV

Od: jusek* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, po zakoupení nové LED TV LG 42" se mi podařilo rozbít obrazovku pádem na zem, takže došlo k mechanickému poškození v horní části obrazovky. Máte někdo nějakou zkušenost, zda je možná oprava, případně výměna celé obrazovky? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Opravit to jistě jde, ale obrazovka je bohužel nejdražší komponenta. Zkusit se podívat např. na aukro, jestli se tam nenajde nějaká stejná s vadnou elektronikou.

daniell*
hodnocení

2x

Zavolat do servisu , popsat situaci, ihned na lince vám řeknou orientační cenu opravy. Pak je jen na vás zdali TV opravit necháte nebo ne.

doplněno 02.11.13 10:59:

technicky samozřejmě výměna jakékoliv součástky na té televizi není problém ... to cena je problém.

buss
hodnocení

0x

Opravit rozbitou obrazovku, co rozbito? Výměna jistě možná je, a troufáte si na to?

jusek*
hodnocení

Při pádu došlo k naprasknutí obrazovky a celá obrazovka je pokryta "pavučinami". Já si na to netroufám, zajímá mě zda je tato oprava vůbec možná někde v servisu. Nikde jsem nenašel potřebnou odpověď.

No nejjednodušší bude si do nějakého servisu zavolat. Technicky to asi nebude problém. Ale aby ta oprava nebyla stejně drahá jako nákup nové televize. Na to se zeptej.

rnk*
hodnocení

0x

tak to doporučím koipit novou. Cenu opravy vám řeknou v servise.

doplněno 02.11.13 10:53:

překlep: koupit

Servis najdete zde:

lg.com/...

hodnocení

0x
Náhradní panel bohužel běžně stojí 80% ceny televize. Takže..

mkat*
hodnocení

0x

Ešte je tu jedno riešenie,lebo oprava bude dosť draha,a asi sa neoplati.Pišete že tv je nova.Tak kupte taku istu .No a tuto tv budete mať na nahradne diely.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]