Nejste přihlášen/a.
zdravím mam xperii solu a mám zásadní problém když pustím hudbu do slouchátek tak vše jede ale když chci pustit hudbu na reproduktor u telefonu tak hudba nehraje a ani resetování telefonu nepomáhá a ani volat nemohu
Díky za každou odpověď
Dobrý den, a toto se děje, i když ta sluchátka vytáhnete z konektoru JACK (samice)? Zdravím!
doplněno 01.11.13 23:10:Rozumím. Já jsem se obával, že se divíte, že Vám nejde zvuk při zasunutých sluchátkách, což je normální.
Pokud se to stalo náhle a dříve tento problém nebyl, tak snad zůstal spojený kontakt v tom konektoru v mobilu. Ale, to jenom spekuluji, protože jiné vysvětlení nemám. Zkuste ta sluchátka ještě několikrát připojit a odpojit, jestli se to nějak neuvolní. A že by se mělo něco měnit v nastavení mobilu, tak to asi ne. A tlačítko, na přepínání mezi repro a sluchátky, tam také asi není. Patrně vadný konektor v mobilu, ale těžko takto říci.
doplněno 02.11.13 11:20:Zkuste si vzít ten mobil a sluchátka někam do prodejny elektro a zeptejte se, zda neděláte někde chybu v tom ovládání mobilu. Pokud to bude závada, tak podle záruky, buď reklamovat nebo servis.
doplněno 03.11.13 09:26:Ještě můžete zkusit jednu věc - vyndejte baterii z mobilu, po chvilce ji vložte zpět a zapněte mobil. Někdy toto pomůže odstranit různé problémy.
ano i když vypojím sluchátka tak telefon nehraje jakoby zustal v modu že tam mám stále připojený sluchátka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.