Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelitní parabola bez satelitního přijímače

Od: patrick* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, vlastním televizi LG 32LG5030 - lg.com/... a chci se zeptat na střeše mám parabolu a nechci kupovat sat. přijímač a tak se ptám jde to když ta televize nemá sat. tuner? Samozřejmě jestli to pujde je tam slot na modul s kartou. Mám redukci z F konektoru na anténní koaxiální kabel šlo by to takhle i když tam ten satelitní tuner není nebo se bude muset něco dokoupit ještě? Předem děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

duha*
hodnocení

0x

když nemá tv sat tuner tak vam to nepude musíte si dokoupit satelitní přijímač ten slot je pro dekodovací kartu v případě že by tv pozemní příjem byl kodovaný ale na sat to nepude

pfpetr*

není tuner není zabava viz příspěvek výš

olaf71*
hodnocení

0x

bude se muset dokoupit právě ten sat. receiver, pokud ho televize nemá, jako že asi ne, když nemá F konektor. nakonec já mám sat. tuner v TV Philips a kam se hrabe na původní receiver Golden Media HD. ovládání,funkce atd.

martinhajek*
hodnocení

0x
Ano potvrzuji, potřebuješ sat receiver.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]