Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěl jsem se zeptat,vím že bylo možné zakoupit Nexus 4 např. z Německa z obchodu play za výhodnou cenu,tak to určitě půjde i u té 5,na internetu je návod,ale když mám známe v Německu,tak by mi to mohli koupit normálně i oni,stačí jen být zaregistorvaný u google,že?Ale jak je to funkcemi telefonu,měl by nějaké omezení?A hlavně,bude i v češtině?
Zdravím, usiluji o totéž. Nexus 5 jsem objednal přes jeden z návodů na netu, nicméně zatím nevím zda projde karta, ve wallet vidím objednávku jako zatím nevyřízenou, tak uvidíme.
K dalším dotazům, vaši známí z německa samozřejmě mohou telefon objednat, k nákumu stačí účet u googlu a kreditní karta pro internetové platby. Čeština v telefonu bude na 100%, je obsažena v samotném androidu a žádné omezení nebudou, u nás bude fungovat naprosto stejně jako v německu či jinde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.