Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje joystick u sony ericssona

Od: uzik odpovědí: 8 změna:

Nazdárek, nemá tady někdo nějakou zkušenost s joesticky u sony ericssonů? Ať chci jet v menu nehoru dolů... prostě se nic nehne. Mám k510i, u těchto telefonů se to prý dost s**e, neví někdo co s tím aby zase šel skoro jak nový?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mě blbnul joy u K750i,rozebral jsem,profouknul,kápnul do joye kontox,pohýbal jsem s ním párkrát do všech stran a od té doby už jede tři roky líp a citlivěji než když byl nový. To samé jsem pak dělal i známým a jsou spokojeni a taky se jim zdá,že je i citlivější

plaky*

ono je jedno,ci je packa na nokie alebo sonyericson...je to kazova cast telefonu,tiez mam k 750,a konkox nestaci...mozno tebe pomoze...novy joipad som videl predavat za 90sk + praca 2000sk ...u mna to bude len ten joipad,ked mas mikropajku a mas pevnu ruku,v pohode to zvladnes...

sasdax*

Já mám K700i a výměna za 500 Kč. Tak sem si řekl než dát 500,- za nový joystick, tak si koupím nový mobil bez joysticku. Už mě totiž taky pěkně štve. Čistil sem, foukal vysoko tlakou pistolí a nic. Ale olej sem ještě nezkoušel. Možná by to šlo. Asi ho ufrituju :D Ale spíš zkusím použít nějaký silikon.

uzik
hodnocení

Tak jsem ho promazal, hosi dík, jede jak novej.

sasdax*

Tak ono to vážně funguje? O víkendu mám tedy práci. Snad se mi podaří rozebrat ten kryt. Posledně sem se s tím štval opravdu hodně dlouho.

krulis*

Přesně mám taky k700i a zkazil se mi joystick oprava taky 400 kč nevím možná že se u těchto telefonu kazi vice.

jambus*
hodnocení

0x

Já měl Sony Ericsson T610 a ten samý problém.

Možná ,jak někdo psal postačí profouknout a trochu konkoru,ale s největší pravděpodobností je to studený spoj.Málokdo má doma mikropájku,tak pochybuju že to sám zvládnete.(tím Vás nepodcenuju) A investovat několik stovek do opravy? - Sám zvažte zdali už nebude lepší nový mobil ,kde budete krytý 24 měsícú zárukou

hodnocení

0x

vetsinou to u SE blbnulo kvuli prachu co se tam dostal,novejsi varky telefonu pry uz maji lepsi ochranu proti prachu,aspon co jsem videl na nekterych K750i tak tam pribyl takovy silikonovy kloboucek ktery to utesnil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]