Nejste přihlášen/a.
Nazdárek, nemá tady někdo nějakou zkušenost s joesticky u sony ericssonů? Ať chci jet v menu nehoru dolů... prostě se nic nehne. Mám k510i, u těchto telefonů se to prý dost s**e, neví někdo co s tím aby zase šel skoro jak nový?
mě blbnul joy u K750i,rozebral jsem,profouknul,kápnul do joye kontox,pohýbal jsem s ním párkrát do všech stran a od té doby už jede tři roky líp a citlivěji než když byl nový. To samé jsem pak dělal i známým a jsou spokojeni a taky se jim zdá,že je i citlivější
ono je jedno,ci je packa na nokie alebo sonyericson...je to kazova cast telefonu,tiez mam k 750,a konkox nestaci...mozno tebe pomoze...novy joipad som videl predavat za 90sk + praca 2000sk ...u mna to bude len ten joipad,ked mas mikropajku a mas pevnu ruku,v pohode to zvladnes...
Já mám K700i a výměna za 500 Kč. Tak sem si řekl než dát 500,- za nový joystick, tak si koupím nový mobil bez joysticku. Už mě totiž taky pěkně štve. Čistil sem, foukal vysoko tlakou pistolí a nic. Ale olej sem ještě nezkoušel. Možná by to šlo. Asi ho ufrituju :D Ale spíš zkusím použít nějaký silikon.
Tak ono to vážně funguje? O víkendu mám tedy práci. Snad se mi podaří rozebrat ten kryt. Posledně sem se s tím štval opravdu hodně dlouho.
Já měl Sony Ericsson T610 a ten samý problém.
Možná ,jak někdo psal postačí profouknout a trochu konkoru,ale s největší pravděpodobností je to studený spoj.Málokdo má doma mikropájku,tak pochybuju že to sám zvládnete.(tím Vás nepodcenuju) A investovat několik stovek do opravy? - Sám zvažte zdali už nebude lepší nový mobil ,kde budete krytý 24 měsícú zárukou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.