Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizela mi Google navigace

Od: nikol* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

jednoho krásného dne mi po nějaké aktualizaci zmizla v telefonu google navigace. Nemůžu ji nikde najít ke stáhnutí. Co se stalo? proč tam není a seženu ji někde ještě? Mám telefon Samsung Galaxy Note II. Dík Nikol

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Navigace je nyní přímo součástí aplikace Mapy.

nikol*
hodnocení

A jo. už jsem to našla ! díky moc !

mara*

Ahoj mne zmizela taky a nemohu to v telefonu najit, kde jsi to nasla? Diky

Viz můj předchozí příspěvek, navigace je přímo součástí aplikace Google mapy

tesyk*
hodnocení

0x

Jaká navigace a odkud vám zmizla? Z hlavní obrazovky, jako zástupce, nebo z aplikací? Mám ten mobil taky, ale nic mi po aktualizaci nezmizelo.

nikol*
hodnocení

Z telefonu, není tam ani appka, nikde po tom nejsou stopy...Ani google play mi to uz nechce najit...Nejaka aktualizace? je pravda ze u google mam aktualizace potvrzene ... Ted nevím kde tu appku stáhnout, mám na mysli tu, co má jako obrázek tu modrou šipku...Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]