Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou TV koupit

Od: flp odpovědí: 30 změna:

Nevím jakou TV si mám koupit pomozte mi vybrat na kvalitě a sat tunerů vyberte jednu z těchto tv alza.cz/... , alza.cz/... , alza.cz/...

dekuji neco vyberte a napište tu nejlepší tv z těchto 3. dík

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
Určitě bych doporučil sharp a něco co má dvb-t2 tuner.

mazak*
hodnocení

2x

Doporučuji držet se značek LG nebo Samsung! Výběr bude nakonec stejně na Vás.

mmmooo

Já doporučuji se jich vyvarovat.

takjan*

Syn koupil něco hlavně pro děcka a manželku, asi 100cm. Je to úplně "nejhorší" značka, nějaký chung či co, original čína. Kupoval to ve větším obchodě, kde si mohl porovnat kvalitu obrazu lepších značek vedle sebe. Nebyl to velký rozdíl. Dodavatelů lcd/led není tolik. Prodavač mu řekl, že je to v podstatě jedno, a mohl by mu nutit něco 2x dražšího. .Funguje čtyři roky vlastně furt (což mne štve-nikdo tam třeba není) bez jediné závady. A umí třeba perfektně zvládat externí disk 0,5 Gb.

mmmooo
hodnocení

0x

Jednoznačně Panasonic.

hodnocení

0x

Jednoznačně Samsung, nebo Sony. V LCD technologii vedou, Panasonic je v tomto ohledu "začátečník", dlouho se držel výroby plazmových TV.

flp
hodnocení

A neporadil byste mi nějakou sony,samsung s tunerem DVB-S,DVB-S2 od 101cm až po 107cm a to až po 14000Kč

au1

Sony v žádném případě. Vím, o čem mluvím. Z těch co jste postnul, LG nebo Panasonic maj lepší výbavu,ale hlavní je obraz, a každej má jinej vkus, je potřeba najít tyhle TV v nějakém obchodě, postavit je vedle sebe,a porovnat.

Postavit si v obchodě televize a porovnávat je pěkná pitomost :-D

Sony a Samsung je špička ve výrobě LCD na tom nikdo nic nezmění, LG a Panasonic mohou mít lepší výbavu, ale otázka je jestli jí využiji nebo ne, u TV je snad důležitá kvalita obrazu než množství nepotřebných 3,14čovin.

mmmooo

Ještě jste zapomněl Sharp, ten je podle mě největším výrobcem LCD displejů.

au1

tak jo,tak si klidně kupujte Sony, mně je to fakt jedno :) u nás ve fabrice se 2 roky tyhle šunty vyráběly, a nebyla to jediná značka. nedělám si iluze jak to vypadá v jiných fabrikách, něco málo jsem viděl na vlastní kukadla (výroba TV několika značek v číně, výroba taktéž Sony v Mexiku), a co se tam cpalo za součástky, a jak se řešily problémy univerzální izolační páskou a podkládáním panelů pěnovými podložkami, to jsem teda jinde než u Sony neviděl :D Jinak vám přeju příjemnou podívanou na TV dle vašeho výběru, špičková kvalito...

mmmooo

Nechtěl byste jít kydat na Sony někam jinam? Vím z vlastní zkušenosti, že to je jedna z nejlepších firem na elektroniku vůbec. Tomu, že se to někde u vás na nějaké farmě vyrábělo bych rád věřil, ale jnějak to nejde.

au1

Já si na Sony budu kydat kde budu chtít,a jak budu chtít. Vy s tím nic nezmůžete. Nevím, proč bych měl bezdůvodně házet špínu zrovna na Sony, asi jsem si to vybral náhodně že? :) Vy si klidně nevěřte, já odpovídal autorovi původního dotazu, a radil jsem mu dle svých dlouholetých zkušeností, a nejlepšího svědomí. Když jsme u toho, jaké zkušenosti máte vy s výrobou TV?

mmmooo

"Dloholeté zkušenosti" "nejlepší svědomí"... K tomu se snad raději ani nebudu vyjadřovat.

au1

Takže zkušenosti s výrobou žádné. Nezlobte se, ale vaše hysterické obhajování značky, která už dávno není co bývala, znamená buď vaši neochotu si přiznat pravdu, nebo naprostou zaslepenost způsobenou mně neznámým důvodem :D

jen tak pro vás, stačí do google zadat "sony televizní divize", a máte to pěkně vše seřazené pod sebou :)
google.cz/...

Sony si za tohle může samo, jakým způsobem se postavilo k specifikacím kvality výrobků.
A ano, ty mé dlouholeté zkušenosti a nejlepší svědomí, kterým se snažíte vysmívat, si velice dobře pamatují, jak přišli pánové z LG na výrobní linku TV Sony, a se slovy "takhle jsme vyráběli televize před 20 léty"se pousmáli, a bylo po byznyse.

mmmooo

Na uvedeném odkazu jsem toho mnoho nenašel. Nejsem nijak zaslepený, výrobků Sony jsem měl doma i v práci už dost a takže to tu mohu obhajovat. Co se týče LG a Samsungu, u těch je to přesně opačně. Co se týče poslední věty, velmi pochybuji o její pravdivosti. Shrnu to tím, že Váš názor Vám nevyvrátím a Vy nevyvrátíte můj. Sbohem.

mmmooo

Já zase v žádném případě LG nebo Samsung, také vím o čem mluvím.

kangaroo*

A od koho myslíš, že v 80.90. letech až dodnes ostatní výrobci kupujou obrazovky a vydávají je za své. Samsung i Sony ty znám od malička jeden hlavně vyráběl a druhý prodával a dneska už dělají všechno. Samsung a Sony totiž patří hlavním tvůrcům standardů a průkopníkům v zobrazovací technice.

mmmooo

To je pravda, nedávno jsem rozebíral asi 10 let starý dig. fotoaparát Canon, a byl tam LCD displej Sony. Sony patří k hlavním průkopníkům nejen v zobrazování.

mmmooo

LED, asi nejlepší volba: led-televize.heureka.cz/...

Ač nerad, dám sem i Samsung: lcd-televize.heureka.cz/...

Plazma: plazmove-televize.heureka/...

kangaroo*
hodnocení

0x
flp
hodnocení

Co byste řeli na tuto tv alza.cz/...

kangaroo*

Jo ta je dobrá Samsung je hlavní hráč. Přes odkaz nahoře se dá sehnat za 11400Kč včetně dopravy než na Alze :)

doplněno 30.10.13 11:33:

Kupte si ještě NAS na DLNA sledování filmů,hudby,fotek jako centrální ulůožiště a záloha všech počítačů/tabletů/mobilů/kamerový systém/... v domě. Pak využijete maximum pododlí a vlastností Smart TV :)

flp
hodnocení

a je na tento levný shop spoleh?

hodnocení

0x
Co člověk to názor. Osobně mě po neuvěřitelných problémech nesmí LG do baráku. Všichni mě rozmlouvali Philipse, neposlechnul jsem "dobře míněny rady" dal jsem na vlastní hlavu, Philipse koupil a úplně maximální spokojenost.
A jak tak koukám u dcery, kde podlehli názoru, že Samsung je špička, přidám do značek co mi nesmí přes práh baráku i Samsunga.
mmmooo

Já to mám podobné :) U nás doma také :-D Tomu, že je Samsung špička, podlehlo v poslední době nějak moc lidí.

To není otázka podlehnutí, to je prostě fakt, Samsung a Sony už mnoho let spolupracují na technologii LCD panelů a je to prostě znát...

kangaroo*
hodnocení

0x

V tomhle eshopu nakupuju elektro tak 5x do roka a vše OK

inter-store.cz/...

hodnocení

0x

Koupil jsem si chytrou LED TV od LG a jsem maximálně spokojen. Obraz jak břitva a funkcí, že jsem je ještě všechny ani za 3 měsíce nevyzkoušel :))

stirecek*
hodnocení

0x
V okay mají sharp 128cm za 17tis, mrkni na to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]