Nejste přihlášen/a.
A díval jste se na ten systém 60+30 u volání na neOnemobile čísla? To je minimálně 20% nákladu navíc oproti operátorům u kterých se volání počítá 1+1, tedy od první sekundy po sekundách?
doplněno 09.12.13 17:21: Mrkněte třeba na www.odorik.cz
Mobil za 1,69 Kč/minutu (účtování 1+1)
SMS za 1,25 Kč
Poplatek za aktivní SIM 0,7 Kč.
Volání v síti je samozřejmě ještě levnější.
Když pominu jednorázové náklady na zřízení 100Kč na SIM, jiné náklady nemáte.
To, že tento operátor umožňuje ještě milion různých uživatelských nastavení, přesměrování atd je bonus navíc.
Já za dvě čísla u T-mobile platil 650Kč, U Odoriku 218Kč. (48 min a 116 SMS)
Jen doplním, že využívají síť t-mobile.
Hledal jsem, v čem je skryto "čertovo kopýtko", a nenašel jsem. Tak nevím. Taky se mi to nezdá. Asi to bude jen pokud budete zákazník ČEZu. Tedy závazek odběru elektriky nebo plynu od nich po určitou dobu. Na nic jiného jsem nepřišel. Ty ceny za volání mi připadají hodně nízké.
U CEZu nic spatnyho neni a stavajicim zakaznikem byt nemusis. Pokud beres elektrinu nebo plyn tak mas v siti gratis SMS.
Já jsem převedla záložní mobil k ČEZu. Jde o mobil který třeba dva měsíce nepoužiji a pak jen jeden, dva hovory (půjčuji ho rodině při brouzdání po horách, nikdy nezamrzne). Mobil byl na předplacenou kartu u O2 a vadilo mě, každý půl rok dobíjet a na stavu jsem měla již 1800,- Kč. Jen se konečný zůstatek navyšoval. Peníze jsem provolala, zůstatek 3,- Kč a mobil převedla k ČEZu.
Jako výhodu vidím v tom, že platím jen co provolám. Když jej 3 měsíce nepoužiji, tak neplatím nic. Jinak mobil funguje dobře jako když byl u O2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.