Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelitní příjem

Od: sibir* odpovědí: 3 změna:

Mám satelit na příjem ze dvou družic.Po zapnutí STB mi nejdou některé programy,signál 0 procent.Když u Disequ odpojím LNB 1 a spojím s kabelem od STB tak to funguje.Kde mám hledat možnou závadu? V LNB nebo přepínači Diseq?Díky za odpověď sibir

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

2x

Jeden konvertor tedy funguje OK. A co když zapojíš na přímo ten druhý? Také funguje? Podle tvého popisu to vypadá na problém s přepínačem. Buď nefunguje nebo je špatně nastaveno v menu přijímače. Navíc, pokud nefunguje napřímo druhý konvertor , může být problém v jeho nastavení.

sibir*
hodnocení

díky,zítra zkusím.Ještě k závadě.Když vypnu STB hlavním vyp. a znovu zapnu ten den to funguje všechno.Druhý den už to nemaká a tak opět vypnout,zapnout a zas dobrý.Pak jsem ještě zkoušel odpojit kabel od přístroje a když jsem ho dával zpátky tak ten naladěný program začal makat a při přepnutí na jiný už to zase nešlo.Připadá mi to,že přepínač dostal impuls,ale jen na tu jednu stanici.Dám vědět jak jsem dopadl.díky

hujer123*

Klidně sem vlož jednoduchý obrázek nebo foto, aby bylo vidět, jak máš umístěné konvertory, popiš, co chceš chytat za satelity a popiš jednotlivé konvertory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]