Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si koupit tento led pásek led-diodove-pasky.cz/... . Zajímá mě, jestli jde ten pásek zkrátit a použít třeba jen 2 metry a zbytek si nechat na něco jiného, nebo se musí použít všech 5 metrů? a ještě by mě zajímalo jak se zapojuje do toho zdroje. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji předem za odpovědi. Jen pro pořádek, 2 metry toho pásku bych chtěl použít u mě v pokoji jako osvětlení a zbytek bych si chtěl dát do interiéru auta. Tak jestli i s tím má někdo zkušenost, tak napište. Děkujii moc
V autě po nastartování 12V nebude. Alternátor bude klidně dávat 14 - 14,8V bez problému dle typu auta.
doplněno 28.10.13 12:36:Pásek se zkracuje po modulech, který má pár LED v serii. Moduly jsou zapojeny parfaelně a tak jdou zkracovat i prodlužovat (stoupá jen spotřeba proudu).
V autě bych do serie u pásku k + dal odpor řádově pár desítek ohm a na větší zátěž (W)
doplněno 28.10.13 12:37:Tady nějaké povídání:
Za 5 metrů chtějí 600kč? Co to je? :D Jinak dají se stříhat po 5cm (jsou tam 3 diody). Do auta je můžeš dát taky. Používám je na autobaterii kde je napětí 14.5V a 2 roky svítí pořád v poho. Jinak jestli můžeš nekupuj to u nás. Nakupuju v zahraničí a tam výjde 5 metrů do 100kč i s poštovným...
Tady vychází na 91kč ebay.com/...
Jinak jsem zjistil že na ebay jsou taky lidé, co předobjenávají z jiných obchodů (jako aukro).
Teď objednávám z aliexpressu a je tam všechno ještě levnější než ebay.
Jinak upozorním doba dodání trva od 7-60 dnů. Ale většinou chodí kolem 8-14 dní, zatím jenom jednou trvalo že došel za 65 dní.
Vždyť jo se podívej za 600kč 12V 0.8A adaptér! a ještě k tomu 150 LED na 5M ty co jsou na ebay jsou s 300 LED na 5M, take větší svítivost. Navíc ten zdroj 0.8A nemůže utáhnout celý 5M pásek. Jedině ty 2M co chce do pokojíka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.