Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním nějaké rádio do domácnosti. Je jich velký výběr ale nevím jaké si vybrat. Mám tyto požadavky: Aby mělo pamět na fm stanice, mělo dobrý signál a cena max do 4000Kč. Napadá vás nějaký typ? Děkuji
Nepíšeš, jestli to chceš jako komponent, nebo jako samostatně hrající přístroj. Pokud komponent, koupil bych někde na aukru SONY ST-S215. Za pár kaček a bude to hrát do smrti. Pokud samostatnej přístroj, pak asi tenhle : radioprijimace-radiobudik/...
Já bych zvolil receicer (tuner se zesilovačem) koupíte ho do 1000,- Kč a stačí na něj napojit libovolné reprobedny, třeba i malé reprobedny do auta. Rovněž je do něj možno napojit signál z jiných zdrojů ( CD nebo jakýkoliv přehrávač)
všeobecně si troufám říct že koupí jakéhokoliv rádia od sony vedle nešlápneš . Přenosné rádio jsem vybíral tak že jsem chodil s cdčkem po veškerých elektro obchodech u nás ve městě a pouštel jsem si je, obětoval jsem i usb slot kvůly kvalitě zvuku. jako další supr radio doporučím teshop.cz/... jen ta cena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.