Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit změnu úložiště aplikací?

Od: elcashed odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám telefon Sony Xperia Miro STI23 s Androidem 4,0. Jen už mi to v liště vyhazuje kolonku, že mám v telefonu málo paměti. A chtěl bych se zeptat, jestli se dá někde nastavit, aby se mi stažené soubory př. z Google Play ukládaly na paměťovou kartu? Tam mám víc než polovinu místa volného. Je něco takového vůbec možné?

Předem dík za odpověď :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já v nastavení najdu položku Využití úložiště, po otevření kliknu na aplikaci a po otevření kliknu na Přesunout na kartu
doplněno 27.10.13 20:07: Používám také aplikací DU Speed Booster, kde v aranžování apk (vlevo dole) se dají přesouvat z telefonu na kartu a opačně.
doplněno 27.10.13 20:09: .
Jak nastavit změnu úložiště aplikací?

hanher*
hodnocení

2x

Nastavení - aplikace - na kartě SD - a všude by měla být fajfka.

Některé aplikace ale nelze na kartu přetáhnout.

elcashed
hodnocení

Jj děkuji, problém už je vyřešen :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]