Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na plochu nejdou umístit hodiny

Od: lucka321* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, už si celkem nevím rady s mým mobilem HTC Decire C. Jde o to, že na ploše jsem měla hodiny s počasím po celou dobu a dnes jsem se chtěla kouknout i na další takovéhle podobné hodiny s počasím. Jenže jak jsem tamty dala pryč s plochy už se tam nechtěly dát žádné jiné. Dávala jsem je tam, jak se to normálně dělá a dělala jsem to tak i minule a šlo mi to, no a dnes tady celý večer zkouším je dát na plochu a nejde mi to. Vždy se mi ukáže černá obrazovka a skočí to zase na plochu bez těch hodin. Nevíte, prosím Vás, čím by to mohlo být? Co mám dělat nebo o nějaké jiné takovéhle aplikaci, která by mi šla? Předem děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

poasjfp
hodnocení

0x

vyskusaj podrzat prst na obrazovke kym sa ti daju upravy a skus si ich tam niekde povolit mozno ich mas len skryte..na htc sa da nastavovat viacero okien skus pozriet ci v niekttorom niesu..pokial nie tak jedine nastavenia..

stan44
hodnocení

0x
Přidal bych na prázdnou plochu možná jsou větší než dostupné misto (widget může mít ruznou velikost) Nebo jsi něco odinstalovala. Ještě udělej nějaký ten restart

Mimo toho "Jeste udelej nejaky ten restart" Je to fakt :)

stan44
Tak restart přístroje nezaškodí nikdy-je šance že si pak vzpomene a nějaký ten proces ukončí/spustí.
Taky vynucené zastavení a popřípadě vymazání dat zlobivemu programu občas pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]