Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICE v mobilu

Od: ivik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dostala jsem e-mail se sdělením, že záchranné složky v případě např.dopravní nehody chtějí zavést do mobilů lidí tzv.ICE, je to zkratka pro kontakt na osobu pro případ vyrozumění a pod tím to ICE si dáte do mobiu číslo člověka, kterého mohou záchranáři vyrozumět v případě vaší nehody.Víte o tom něco bližšího?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vysvětlení najdete zde hoax.cz/...

hodnocení

0x
Něco o tom píší třeba na sk.m.wikipedia.org/...
Já mám pod ICE v mobilu nejen spojení na blízké, ale i krevní skupinu, a léky, které beru. Někdo dokonce i upozornění na alergie.
Jeden nikdy neví, kdy se to může hodit. A pokud to v mobilu záchranáři najdou, určitě jim to pomůže!
Těch pár záznamů se mezi ostatní desítky, u někoho i stovky adres či telefonů určitě vejde.
doplněno 25.10.13 12:36: Občas tím přejdu přes rozum tomu Němcovi na A., když mi u doktora utajuje odpověď na otázku, jaké léky a kolik beru.
Doufám, že se nedožiju doby, kdy si budu muset podle foto v mobilu ujasňovat, kdo je ta paní, co ...
P.S. Obličeje na vloženém obrázku jsem upravil. Ve skutečnosti jsou moji blízcí hezčí a symetričtí.
ICE v mobilu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]