Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň, Vám menší préblém s MicroSD kartou v smartfóne mám 16GB, a je nanej napísané v kružku číslo osem čo asi znamená rychlosť, asi toto "class 8" no mám v tom chaos, čím večšie číslo tým je rychlejšia alebo naopak?
napr class 4 je pomalšia alebo rychlejšia ako class 10?
Je to rychlosť čítania takže ak má niekto horší class tak mu napríklad budu sekať hry,filmy? totiž mám taký tušák že mám pomalú kartu a práve preto mi seká niekedy film vo višej kvalite alebo hra uložena na SDkarte.
sekani nemusi byt jen kartou, ale i HW smartfonu a typem prehravace (SW) a jeho podporou HW (nekdy tam je i moznost prepnuti s HW do SW podpory, kvalitou Ripu filmu (max bitrate) atd.
nepises co mas za mobil , ale vetsinou ty Mb/s uplne staci a omezuje ho spis sam mobil rychlosti sbernici , jinak 4ka je pomalejsi nez 10. A 8ka musi uplne normalne stacit , pokud neprehravas nake full hd. Spis bych to videl tak , ze ten mobil to nestiha a je lepsi to prekonvertovat na mensi narocnost.
Ja jsem snad jeste Class8 nevidel. Bezne vidavam Class 4 a pak az Class 10.
Zajimala by me ta sipka na te karte. Muzes poslat obrazek te karty?
nemam doma kvalitný fotak a na mobile mam len 5mpx a karta je malá ledva vidím voľním okom nieto kamerou, no je tam číslo osem a na balení od karty je číslo 10 ako rychlosť uvadzaná... pamatove-karty.heureka.sk/...
mobil mám HTC desire C, a potiahne video v slušnej kvalite no niekedy nepotiahne niektorý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.