Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí pekárna

Od: ladka* odpovědí: 8 změna:

Máte někdo zkušenost s nejakou domácí pekárnou? Je nějaký rozdíl mezi levnými méně značkovými a dražšími (napr. Panasonic)? Uvítám všechny Vaše zkušenosti.

Díky předem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, mam pekarnu uz asi rok a hlavne si dej pozor, aby umela upect chleba alespon 1kg. To je tak optimalni vaha pro 4 clenou rodinu. Taky se zamer na tvar a jakou udela kurku. *smich*

petra*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejlepsi pekarna u nas dostupna je asi Panasonic SD-253YYDA, je sice dvakrat tak draha jako vsechny ostatni (Clatronic), ale vyplati se. Rozhodne se omrzi za delsi dobu, protoze umi vice druhu chleba, primisit prisady (orisky) apd.
vlasta*

Ahoj, zkušeností je dost. Je to však dost obsáhlá problematika na to , aby se na Tvoje otázky dalo jednoduše odpovědět. Lepší bude, když se podíváš k nám na stránky. Snad tam najdeš co Tě zajímá.

Vlasta a Zlata

deamoniac
doplnit odpověď
hodnocení

0x

www.domaci-pekarn/...

tohle jsem náhodou našel

renca*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ja zase nasla www.mybox.cz/pekarny

kartacek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pouzivam palirnu odLg za 900,- a jsem moc spokojeny!
laguna
taky mám domácí pekárnu myslím si že ity levější můžou toho dost upíct ,jen jeto otázka času a zkušenosti naučl jsem se píct i moučníky

jen.tak
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj Laďko, já mám pekárnu ETA HARMONY a jsem s ní maximálně spokojená. Pekárna má asi 10 programů, umí buď jen péct anebo uhněte a vykyne těsto, dále umí marmelády. Mrkni na stránky"pekarny.unas.cz", anebo"diskuse.dama.cz"tam jsou různé návody a hlavně názory lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]