Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízký výkon PC

Od: dakra* odpovědí: 12 změna:

Ahoj...

mám nové komponenty :

Procesor- A8-6500

Základní deska-F2A85-V

Zdroj-zalman 600-lx

Grafika-6670(DDR3)

čekal jsem že grafika bude slabá ale ne takto...tak sem si zapůjčil 4730(DDR5) a doufal že poběží lépe...Doufal jsem marně...

Prosím poraďte

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

To jste si měl radši pořídit Ati Radeon 7770 1GB nebo 2GB nebo ještě lepší kartu.

dakra*
hodnocení

Tu jsem si koupil předl rokem ke starému PC .Bylo to přechodné řešení ...7770 by se vůbec nevyplatila jelikož má 128bit sběrnici,takže by za to stála až 7850.

kangaroo*

Na netu jsou dost dobře hodnocený. Projdi si na netu fóra.

aukro.cz/...

alza.cz/...

game-debate.com/...

dakra*

praivo*
hodnocení

0x

A co si jako pod "nízký výkon PC" mám představit? Že neutáhne BF4?

dakra*
hodnocení

Lepší grafika (4730) jede hůř než horší (6670...medal of honor 2010 medium detaily na 18-30

doplněno 23.10.13 22:26:

*18-30 fps

lojzo*
skus aktualizovat ovladace, tak isto nemozes dat na dosku hoci aku graficku kartu,aj ked je vyonnejsia,ale nemusi dobre spolupracovat so zakladnou doskou,radsej si over dobre co tam mas dat a duplom ked ide o skladacku.
praivo*

4730 NENÍ lepší.

dakra*
hodnocení

ale je o dost lepší než 6670

praivo*

V něčem ano, ale celkově NE. game-debate.com/...

dakra*
hodnocení

Tohle je DDR5,já mám DDR3...

praivo*

Ani ve variantě DDR3 není jednoznačně horší. game-debate.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]