Nejste přihlášen/a.
Přátelé, poraďte. Už bez téhle hračky nemůžu vydržet. Jakou navigaci byste aktuálně doporučili do auta? Případně jaký parametr byste ze zkušenosti doporučovali sledovat při výběru (nejlépe nějaký, který lze zjistit už z popisu, a ne až z používání).
vše je otázkou peněz a požadavků na ni, mrkl bych se na diskusi o navigacích na netu...10 uživatelů = 10 názorů
Po zkušenostech s MIO C510, jediný parametr, co by mně zajímal, pokud bych měnil značku, je možnost aktualizace map v dalších letech. Ostatní je jenom vedlejší komfort. Co mi pomůže, když mám MP3 přehrávač nebo fotoaparát, když navigace mi hlásí přepočet trasy na silnici, která tam je již několik roků, a když to nerespektuji, tak se octnu v zeleném prostoru a v podstatě nevím kam jedu. Existují i jiné systémy navigací, které umožňují aktualizace map z internetu, za jistých podmínek. To chce , ovšem, navštívit specializované stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.