Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Prosím napište mi jaké máte zkušenosti se značkami vysavačů.Které ano ,které ne.díky
Dobré diskuze,ale vnášejí jen další otázky.Protože se zabývám i čištěním koberců a čalounění,pro domácnost bych dal k pořízení nového vysavače několik předpokladů.
1. Velikost udržovaného prostoru.
Výkon a sací možnosti podle toho,zda jde o rodinný domek,bungalov,chatu nebo panelákový byt.
2. Počet obyvatel UP
podle velikosti rodiny v daneém objektu volíme i výkonnost a schopnosti vysavače.
3. Finanční možnosti,
vybíráme podle kapsy ,od centrálu až po malý bezsáčkový.Někdy můžeme dost ušetřit,když mezi normální vysávání zvolíme možnost profesionálního mokrého čištění,buď vypůjčením,nebo objednáním firmy.
4. Zdravotní hledisko.Častější čištění při výskytu alergií.
Další možné hledisko je vzhled a ekologická kriteria,to záleží na individualitě.
Nejlepší stanovisko se najde při oficiálních testech,pokud se najdou.
JABRAKA
Hrozně nerad doporučuji, to co mám doma . Pro tentokrát učiním výjimku a pro běžnou domácnost, bez alergika, si dovolím doporučit tento suchý vysavač Zelmer unknown.rajce.idnes.cz/... . Co se týče dotazu a značek, tak dobrou zkušenost mám také s Electrolux.
Rodice doma maji jiz letitej Elektrolux a bez jediny zavady. Neni to ale zadny siditko a taky nebyl nejlevnejsi. Ale kazdy rok k nim domu jezdi zdarma technik od Elektroluxu na pravidelnou udrzbu vysavace.
Jinak protoze ja nejsem moc doma, tak preferuju ukrainku s vlastnima cisticima prostredkama, ktera mi jednou za cas prijde za par stovek byt uklidit. A nes budete tvrdit, ze je to drahy, tak si zpoctete, kolik casu u uklizeni doma stravite...
Než si vyberete vysavač, zkuste se informovat o vysávání pomocí páry, třeba na www.parnicistic.e/... nebo na www.parnivysavac./...
Jábych určitě doporučil "mašinu"od firmy VORWERK.Mám již 3 za dobu 10 let a jsem snimy naprosto spokojen.Výkonné vlastnosti pro teda až zbytečně velké a co se spotřeby týče, tak toho spotřebuje rozhodně méně,než nějaký ten"EKO"vysavač. Odkaz vorwerk.com/... Tyto vysavače jsou vhodné pro alergiky,byl mi doporučen mým alergologem,který ho sám má. Všechny co znám a kteří mají tento vysavač, tak sním jsou nadmíru spokojeni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.