Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač - jakou značku

Od: lm® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den.

Prosím napište mi jaké máte zkušenosti se značkami vysavačů.Které ano ,které ne.díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Našel jsem pár diskuzí k tomuto tématu:

diskuse.dama.cz/...

vysavace-domacnost.cz/...

helkon.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Dobré diskuze,ale vnášejí jen další otázky.Protože se zabývám i čištěním koberců a čalounění,pro domácnost bych dal k pořízení nového vysavače několik předpokladů.

1. Velikost udržovaného prostoru.

Výkon a sací možnosti podle toho,zda jde o rodinný domek,bungalov,chatu nebo panelákový byt.

2. Počet obyvatel UP

podle velikosti rodiny v daneém objektu volíme i výkonnost a schopnosti vysavače.

3. Finanční možnosti,

vybíráme podle kapsy ,od centrálu až po malý bezsáčkový.Někdy můžeme dost ušetřit,když mezi normální vysávání zvolíme možnost profesionálního mokrého čištění,buď vypůjčením,nebo objednáním firmy.

4. Zdravotní hledisko.Častější čištění při výskytu alergií.

Další možné hledisko je vzhled a ekologická kriteria,to záleží na individualitě.

Nejlepší stanovisko se najde při oficiálních testech,pokud se najdou.

JABRAKA

hodnocení

0x

Zkuste se orientovat dle těchto rad:

bilezbozi.cz/...

none*
hodnocení

0x

Hrozně nerad doporučuji, to co mám doma ;). Pro tentokrát učiním výjimku a pro běžnou domácnost, bez alergika, si dovolím doporučit tento suchý vysavač Zelmer unknown.rajce.idnes.cz/... . Co se týče dotazu a značek, tak dobrou zkušenost mám také s Electrolux.

hodnocení

0x

sousedka má vysavač Miele a je z něj úplně hotová. Má ho už asi více let, ale rozhodně lepší nikdy neměla. Příště koupí zase jedině Miele :)

hodnocení

0x

Rodice doma maji jiz letitej Elektrolux a bez jediny zavady. Neni to ale zadny siditko a taky nebyl nejlevnejsi. Ale kazdy rok k nim domu jezdi zdarma technik od Elektroluxu na pravidelnou udrzbu vysavace.

Jinak protoze ja nejsem moc doma, tak preferuju ukrainku s vlastnima cisticima prostredkama, ktera mi jednou za cas prijde za par stovek byt uklidit. A nes budete tvrdit, ze je to drahy, tak si zpoctete, kolik casu u uklizeni doma stravite...

janekkrat*
hodnocení

0x

My máme doma odjakživa vysavač značky ETA, a nikdy s ním nebyly žádné problémy

mil®
hodnocení

0x

Roky používám anglickej VAX. Letos zase bude asi novej. Nedám na něj dopustit. *smich*

macka80*
Já mám eta nina je to super vysavač dost silný a má takovou vychytávku,ovládání na rukojeti, takže ho zapnete, vypnete nebo regulujete pomocí ovládání na rukojeti,nejdřív jsem myslela že to nevyužiju a dnes na něj nedám dopustit.Dříve jsem měla malé bravo a také spokojenost.Jinak ta eta je bez sáčková s cyklon. filtrací.Nebrat vysavače neznámých výrobců,nejsou špatné,ale neseženete náhradní díly
macka80*
Nejmenuje se nina ale nio

dipling*
hodnocení

0x

Než si vyberete vysavač, zkuste se informovat o vysávání pomocí páry, třeba na www.parnicistic.e/... nebo na www.parnivysavac./...

jezinka*
hodnocení

0x

Jábych určitě doporučil "mašinu"od firmy VORWERK.Mám již 3 za dobu 10 let a jsem snimy naprosto spokojen.Výkonné vlastnosti pro teda až zbytečně velké a co se spotřeby týče, tak toho spotřebuje rozhodně méně,než nějaký ten"EKO"vysavač. Odkaz vorwerk.com/... Tyto vysavače jsou vhodné pro alergiky,byl mi doporučen mým alergologem,který ho sám má. Všechny co znám a kteří mají tento vysavač, tak sním jsou nadmíru spokojeni.

pmat*
hodnocení

0x

Jak to tak vypadá, dobrých značek je na trhu dostatek. My máme Dyson už sedm let a bez ztráty jediné květinky - paráda. Dvakrát do roka se ve vlažné vodě vypere filtr před motorem a jinak žádné pytlíky, žádné filtry...

racek*
hodnocení

0x

Dobrý večer mam skušenost že na značce nezaleži ale musi mit turbo kartač a býť bezsačkovy.Ja puvodně koupila drahý Brýtský vysavač a byly od začatku problemy.Teť vlastnim český vyrobek a je bezproblemový

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]