Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K cemu je turbokartac u vysavace

Od: manik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mohl by mi nekdo poradit, k cemu je dobry turbokartac u vysavace? Vybírám mezi 2 modely a to s a bez turbokartace. Poradi mi prosim nekdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hubice je vybavena kartáčem, který proudem nasávaného vzduchu rotuje. Je to vhodné hlavně na koberce.

hodnocení

0x
Normálně vysavač saje na povrchu smetí. S kartáčem prohrabne do hloubky, vytáhne vlasy a zachycené smetí.

manik*
hodnocení

Jde mi o to, ze doma mame v 75% pripadu lino a nebo parkety, jen na chodbe mame takovy tvrdy nizky koberec, tak mi jde o to zda vzit kvuli tomu ten turbokartac?

Tak to bude zbytečné...
manik*

I kdyz mam doma psa? Nebude se mi to hodit prave na to?

Na lino a parkety určitě ne. A pokud máte nízký tvrdý koberec někde na chodbě, tak taky zbytečnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]