Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Obracím se s dotazem, na který mi dnes nedokázal odpovědět ani operátor ani v servisu mobilů. Po celou dobu, co vlastním mobil, tak jsem si kredit dobíjela. Před měsícem mě dcera přesvědčila, že opravdu hodně dobíjím, třeba i 600 až 800 kč za měsíc a že bych si měla zřídit paušální tarif. Zašla se mnou do O2 a zřídila jsem si tarif FREE O2 za 349,- Kč na měsíc. Což je volání a SMS do všech sítí O2 zdarma, 60 volných minut do všech ostatních sítí. Nad rámec volných minut a SMS je volání za 3,50/min a 1,50 Kč za SMS. Včera to byl měsíc a dceru napadlo se podívat do vyučtování na internetu a zjistila, že budu k tarifu za 349 Kč ještě doplácet skoro 300,- Kč. Bylo nám to velice divné a tak dcera prošla v mobilu výpis mnou volaných hovorů a nestačila se divit. Například jsem v průběhu měsíce volala 4x kadeřnici. To, že jsem se 1x po telefonu objednala ke kadeřnici, to je pravda, ale proč bych jí volala týden či dva týdny předtím, to je naprostá blbost. A takových nesmyslů se tam našlo mnoho. Dokonce jsem i volala dceři a to vím naprosto přesně, že jsem ji v tu dobu nemohla volat a já mám ve svém telefonu telefonát zaznamenaný a ona ve svém mobilu o mém volání ani záznam.Tak jsme se dnes s dcerou vypravily na pobočku O2, vše převyprávěly. Odpověď byla, že jejich chyba to není, není to prý ani technicky možné, že by mi tam hovory někdo přidal. Rada byla ta, ať si zajdeme do opravny mobilů. Tam byla odpověď, že to může být sim kartou a to máme řešit s O2. Zpět do O2 a tam bylo zase vysvětleno, že je to blbost. Jediná rada byla, koupit nový telefon, novou sim kartu, nové telef. číslo. A tak píšu o radu, zda s tímto nemá někdo zkušenost nebo kde hledat radu. Jsem důchodkyně, která tomu sice nerozumí, ale nechci platit něco, co jsem neprovolala. Mám pocit, že se toto dělo již předtím, protože jsem si kredit musela dost často dobíjet a i sama jsem se tomu divila, že už mám kredit zase provolaný. Děkuji za radu. Libu
často se stává, že někdo nezamkne klávesnici a tlačítka se mu pak zmáčknou v kapse nebo kabelce. telefon tak volá "sám". Divné však je, že třeba dcera o takovém "hovoru" neví, ale také to mohlo u ní spadnout do hlasové schránky. Zeptejte se ještě kadeřnice, jestli si na něco nevzpomíná, případně dalších takových adresátů hovorů.
Je teoreticky možné, že mobil má nějakou poruchu. Možná by stálo zato pořídit jiný. Klasický dobrý telefon se dnes dá koupit i za 1500,- až 2000,- Kč.
doplněno 19.10.13 16:03:Tak radši opravdu změňte s mobilem i operátora. O2 je nejhorší co může být.
Zeptejte se třeba dcery jestli nemá starší telefon, který by vám půjčila na vyzkoušení a ověření zda to přestane.
Já bych k té výměně telefonu přidal ještě výměnu operátora.
doplněno 19.10.13 16:00:Na Vašem místě bych se k paušálu neuvázal.Dnes je relativně zajímavá nabídka virtuálních operátorů,zkusil bych jednoho z nich,např.Tesco nebo Mobil.cz
S tím, že bych mohla někomu volat nedopatřením (nezamčený mobil) to mi dcera také říkala, jenže, já zase tak často nevolám a ani mně nikdo často nevolá a já opravdu mám mobil poctivě zamčený. Kadeřnice jsem se byla ptát, není si vědoma, že bych ji kontaktovala a ani hovor ode mě v telefonu nemá. Přesto jsem ji 1x volala poměrně dlouho, dokonce 3 min a 57 sec.podle mého výpisu. Tak nevím kde je zakopaný pes. L.
Zazálohujte data a vyměnte SIM kartu. Řekněte třeba, že jste si ji zničila. Nenechávala jste si ji v minulosti klonovat?
Myslím si, že se s kartou nic nedělalo. Jak jsem psala, jsem důchodkyně, moc tomu nerozumím a tak musím pověřit dceru, aby potřebné kroky se mnou provedla. Mě by spíš zajímalo, jestli je to vůbec technicky možné, že mi tam naskakují ty neexistující hovory. L.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.