Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak se zbavit ostřižené raklamy a jak spojit 2 nahrávky v jeden záznam.
Děkujz
Dobrý den, patrně to provedete v PC za použití nějakého programu na úpravu videa, tedy editoru videa. Zdravím!
doplněno 18.10.13 22:49: doplněno 19.10.13 00:13:Momentálně nemám tento program v PC, ale našel jsem pro Vás návod. V klidu si to prohlédněte a můžete zkoušet a experimentovat. Doporučuji vždy pracovat s kopií souboru, resp. mít zálohu editovaného videa pro případ, že výsledek nebude dobrý. Hodně štěstí a trpělivosti.
Program jsem si stáhla, ale vůbec nevím, kam s čím a co s tím. Můžete, prosím poradit? Přečetla jsem si i něco z fora, ale chytrá z toho stejně nejsem. Jak přejít do češtiny? Pomůžete, prosím
Volbu jazyka programu by měl nabídnout už instalátor. Jestli jste stahovala verzi 2.6.6 ze Slunečnice a nenabídla vám při instalaci možnost zvolit jazyk (češtinu), pak se obávám se, že verze 2.6.x češtinu stále neobsahuje.
Zkuste stáhnout starší verzi 2.5.6 kliknutím na zelené tlačítko vedle nápisu "Download This Version"vpravo nahoře.
Moc děkuji, ale moudrá z toho stejně nejsem. Budu zkoušet zítra a uvidí se. Naivně jsem si představovala, že když něco označím za vystřižené, pak to vystřižené odstraním kliknutím odstranit. Nebo zcela jednoduše přetáhnu konec střihu na začátek a třeba potvrdím, že chci smazat.
Dobrý den, než si stáhnete tu starší verzi, tak ještě zkuste otevírat program ve složce přes soubor "avidemux2_gtk.exe"- takto by se mohla otevřít česká verze programu, ale nejsem si jistý. Jinak, ono zpracování videa je trochu náročnější, ale věda to není. Zkuste si to na jiném a menším souboru a pak na kopii toho svého videa. Ještě si stáhněte návod viz odkaz - jsou tam další informace k pochopení toho programu, výběru kodeků a převodu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.