Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 3G - jak je to s MP3

Od: iphone3g odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak je to u iphone 3G s vyzváněním mp3 prý to nejde a také jsem četl že nejdou posílat data (písničky, obrázky) přes bluetoth do a z jiného mobilu. Díky za radu a vysvětlení

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

japplecz
hodnocení

0x

opravdu to tak je, doporucuji se podivat na www.iphonemania.cz kde se vemuji temer vyhradne iphonu. pokud vim, vyzvaneni se da jednoduse vyrobit z mp3ky s pomoci nekolika volne dostupnych aplikaci a ta data asi opravdu nejdou (nevim jiste) urcite jdou posilat po doinstalovani nejake aplikace pres wifi.

my*
hodnocení

0x

no a hlavně si lidi stěžují na celkově nekvalitní řemeslné zpracování...

rastyp*
hodnocení

0x

čau, do jabke jde mp3 v pohodě, stačí dát do vyhledávače "iringer" nevím už odkud jsem ho stahnul ale najdeš ho stahneš ,nainstaluješ. Pak ho otevři je tam import-prewiev-export, klick na import tam si dáš jakoukoli skladbu ze svého disku ale ono ti jí osekne jen asi na 30sekund to je max pro iphone jako vyzvánění-bohatě stačí- a pokud máš zaplej itunes tak po exportu se ti to tam rovnou uloží a dáš jen sinhronizaci u ringtones. Blutučko zatím frčí jenom s hensfríčkem ale u jabka je to jen softwer takže až ho někdo vymyslí tak se stahne a měl by fungovat i normálně mezi jinýmy fony. Jinak ten kdo iphon nemá nemuze na něj nadávat je to trochu o zvyku ale super mašina. já ho sehnal za 889,-kč jinak za plno bych do něj asi nešel ale fakt namakanej jen jsme zvyklí na mms a to blutučko. tak at se ti tam ty tony sypoučus. rastyp@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]