Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak je to u iphone 3G s vyzváněním mp3 prý to nejde a také jsem četl že nejdou posílat data (písničky, obrázky) přes bluetoth do a z jiného mobilu. Díky za radu a vysvětlení
opravdu to tak je, doporucuji se podivat na www.iphonemania.cz kde se vemuji temer vyhradne iphonu. pokud vim, vyzvaneni se da jednoduse vyrobit z mp3ky s pomoci nekolika volne dostupnych aplikaci a ta data asi opravdu nejdou (nevim jiste) urcite jdou posilat po doinstalovani nejake aplikace pres wifi.
čau, do jabke jde mp3 v pohodě, stačí dát do vyhledávače "iringer" nevím už odkud jsem ho stahnul ale najdeš ho stahneš ,nainstaluješ. Pak ho otevři je tam import-prewiev-export, klick na import tam si dáš jakoukoli skladbu ze svého disku ale ono ti jí osekne jen asi na 30sekund to je max pro iphone jako vyzvánění-bohatě stačí- a pokud máš zaplej itunes tak po exportu se ti to tam rovnou uloží a dáš jen sinhronizaci u ringtones. Blutučko zatím frčí jenom s hensfríčkem ale u jabka je to jen softwer takže až ho někdo vymyslí tak se stahne a měl by fungovat i normálně mezi jinýmy fony. Jinak ten kdo iphon nemá nemuze na něj nadávat je to trochu o zvyku ale super mašina. já ho sehnal za 889,-kč jinak za plno bych do něj asi nešel ale fakt namakanej jen jsme zvyklí na mms a to blutučko. tak at se ti tam ty tony sypoučus. rastyp@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.