Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před chvílí jsem si na telefon nainstaloval zpět android 2.3, který mi jede o dost rychlejí a mám volnější i víc paměti ram. Bohužel se mi dost seká internetový prohlížeč. Zkusil jsem nainstalovat Maxton, který používám jak na notebooku, tak na druhém mobilu (android 4.2), ale tady se mi taky celkem seká. Tak bych se Vás chtěl zeptat, jestli nevíte o nějakém lehkém, osekaném prohlížeči, který by se tolik nesekal. Hlavně ne chrome. Jinak se nebráním ničemu.
Děkuji za každou pomoc!
Prvně je možná lepší zkusit všechno zazálohovat včetně nastavení (už je pro to v mobilu aplikace, "Zálohovat vše" se to myslím jmenuje), a pak ze zálohy obnovit. Někdy se problém odstraní, v tom případě to ušetří dost práce, jindy je potřeba nastavit všechno znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.