Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění pračky

Od: alarm® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím o radu ohledně pračky.Mám pračku Whirlpool s předním plněním a potřebuji radu jak vyčistit usazeniny v těsnící gumě tam kde odtéká špinavá voda.Přikládám foto.Děkuji vám za vaše rady.

Čištění pračky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučuji tam nalít horký ocet, po několika minutách to půjde mechanicky snadno odstranit. Nebo můžete použít i Fixinelu na WC (vodní kámen), tu neohřívat. Preventivně po každém praní odsaji z tohoto místa vodu houbičkou na nádobí. A také s ní odsaji a vyčistím šuplík na prací prášek. Tím se v něm přestaly tvořit tvrdé krusty a zmizela černá plíseň.

doplněno 17.10.13 12:08:

A po vyprání nechat šuplík a dvířka dokořán, aby pořádně vyschly.

hodnocení

1x

Dobrý den. Nepíšete, co se v pračce naposledy pralo? Nebylo to něco mastného, bez prášku apod.? Za kolik praní se udělá taková usazenina? Mám také přední plnění u praček, ale pod gumou, je vše čisté. ( podívala jsem se ) Chce to vyzkoušet. Dát do pračky hrníček octa a trochu Jaru, nechat vyprat na 60 stupňů, pračka by měla být čistá. Kontrola pračky po každém praní, zda guma je čistá, hned by se zjistilo, co dělá nános. Jen můj názor. Viky

Jsou to zbytky aviváže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]