Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s wi-fi ZTE Blade

Od: kiboko odpovědí: 2 změna:

Je to asi týden co mi přestala jít wi-fi na MT. Předtím šla. Když kliknu na Přidat síť WiFi a vyplním SSID a heslo, tak mám stále nefunkční volbu Uložit. Prostě nemůžu ji přidat. Prosím o radu co s tím. Mám CyanogenMod-7-20130301-NIGHTLY-blade. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jednak není z dotazu jasné, jestli to dělá odjakživa s touto verzí FW, druhak takovýto specifický dotaz spíš sem:
androidforum.cz/...
doplněno 16.10.13 22:51: Máme doma dva Blejdíky, ale s CM7 poslední stable. Občas se mi stane, že popletu při zadávání hesel velké/malé písmeno. Pak to žádnou chybu nehlásí, ale k Wifi se nepřihlásí.
doplněno 16.10.13 22:54: Aha, koukám, že na androidfóru už dotaz máte..
doplněno 16.10.13 23:06: Taky si vzpomínám, že u některých telefonů s CM7 wifi zlobila a pomáhalo prý zapnout na minutu a vypnout režim letadlo a pak restartovat foun.
Máte vyzkoušené, že to dělá i na jiných wifi?
Na a-fóru vám stejně nejspíš doporučí wipe, a když nepomůže tak reflash..
kiboko
hodnocení

Zkoušel jsem vše možné a taky jsem vyndal sim kartu a když jsem jí tam dal znovu, už se nechytla...a ani žádná další, kterou jsem tam dal jsem nezprovoznil. Obnovil jsem tedy telefon do původního stavu (pomocí flashovacího balíčku z androidfora). Poté ještě provedl obnovu do továrního nastavení. Nyní mi to: 1. stále nepřečte žádnou sim kartu, takže se nepřipojím do sítě operátora 2. wi-fi funguje tak, že to vyhledá samo všechny dostupné sítě, na nezabezpečenou síť se připojím bez problémů, na zabezpečené sítě šifrované WPA/WPA2 PSK (tak je zabezpečená i moje síť) po zadání hesla není aktivní tlačítko Připojit (aktivní pouze tlačítko zrušit), zajímavé je, že u sítí zabezpečených WEP je po zadání hesla tlačítko Připojit funkční. Prosím o radu - je to na reklamaci, příp. co mohu ještě udělat (vyzkoušet), abych rozchodil sim a wi-fi. Díky Kiboko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]