Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD rekordér - nikde jinde DVD nefunguje

Od: gggggggg odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám doma dvd rekordér daytek 700. Když si vypálím nějaký film a chci se na něj podívat, tak ho lze přehrát jen na tomto dvr, na počítači ani jiném přehrávači ho nelze přehrát. Je to závada nebo je to normální? Popř. dala by se s tím něco udělat, aby šly filmy přehrát i jinde? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

Myslíš DVD-RW?Není to tím,že nemáš ukončenou stopu.Po nahrání filmu by měla přijít nabídka,jestli chceš zakončit stopu nebo ne. je i možné, že je to automatické.Ale nevím.

gggggggggg
hodnocení

No já vypaluji filmy s časovačem spuštění vypalování, protože ty filmy jdou většinou pozdě v noci. Takže se mě to na ukončení stopy asi neptá :) Nejdou mi přihrát žádné druhy dvd, které na rekordéru vypálím

Finalizace DVD se dělá ručně volbou v menu. Zkus se na to podívat případně do manuálu.

no, hodně značek (zvláště levných) používá nestandartní nahrávání tzn. že jdou DVD přehrát pouze na DVD stejné značky - pokud nemají v menu nějakou možnost na přepnutí do kompatibilnějšího módu ;)

gggggg
hodnocení

JJ dík tak já se na to zkusím mrknout a dám vědět, jak to dopadlo:)

gggg
hodnocení

Tak jsem v manuálu nic o finalizaci dvd ani něčem co by s tím mohlo souviset nenešla. Jedinné co mě napadlo, jestli na to nemůžem mít vliv výběru formátu video výstupu, je tu na výběr PALnebo NTSC, přiznám se, že ani nevím co to znamená, takže by mohl být třeba problém v tomto nastavení nebo? Jinak už nevim :(

U nás se používá norma PAL. I tak by ale soubory měly být na disku v PC vidět.

macka80*
Určitě se musí dvd finálizovat,jak už bylo řečeno.Nemáte nahodou dvd hometech?Ptám se protože u toho je to jinak popsáno.Jinak výstup s tím nemá nic společného
gggggg
hodnocení

Hi tak to nevim. Mám doma daytek dvr 700

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]