Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám TV Thomson 32HU3253. Je tam od předchozího majitele vloženo kódování některých pořadů kvůli dětem. Chtěl bych toto kódování zrušit,ale zatím se mi to nepodařilo i přesto,že už jsem zkoušel i vrátit nastavení televize na původní od výrobce. Poradíte? Díky Fořt
Co to je za programy? Odkud berete signál? Nejsou náhodou zakódovány jako vysílání určité stanice? To si musíte zaplatit a potom je budete moci přijímat.
doplněno 07.01.14 17:56:Jedná- li se o zámek některých programů, pak takto.
Zámek,je na zablokování nevhodných pořadů pro děti a opravdu jednoduše se vypne:MENU-OK,dále ZÁMEK-OK a HODNOCENÍ OBSAHU-zde se zadává věk dítěte od 4-18 let a nebo poťukáme přes kříž do prava,nebo leva na ŽÁDNÝ a je to v poho.Thomson nic večer neblokuje.
doplněno 07.01.14 17:59:Nebo:
Dobrý den, postup níže:
MENU - ZAMKNOUT - heslo 1234 - HODNOCENÍ OBSAHU - Věkovové hodnocení ŽÁDNÉ
včera, 15:59 - Jiřina Dopitová
Děkuji, provedla jsem podle vašeho návodu. Teď jen musím počkat do prvního programu nevhodného pro děti a mladistvé, aby si ověřila, že to funguje.
Mockrát díky
JD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.