Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komentář k programu Novy

Od: petula00* odpovědí: 2 změna:

Mám novou TV LG.Při sledování pogramu(konkrétně Gympl)na Nově,je slyšet ještě komentář k dění na obrazovce.Zřejmě pro slepé kteří poslouchají aspoň zvuk.Už jednou se mi to stalo a odstranil jsem to ale továrním nastavením,což mi zase smázlo nastavené a seřazené programy.Hledal jsem v nastavení zda to nejde nějak nastavit ,ale na nic jsem nepřišel.TV je LG 42LA 620S.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Hledejte v archivu Poradte slova "Audio Description". V poslecnich par mesicich to tady bylo nekolikrat.

Nebo rovnou hledejte tlacitko AD na svem dalkovem ovladaci. :)

petula00*
hodnocení

luke237-Už semj to objevil v nastavení,ale to tlačítko je na ovladači taky.tak teď už vím na co je.Ještě sem neměl mčas to nějak nastudovat.Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]