Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má settopbox Philips DTR 220/12 modulátor

Od: kety® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den ,mám problém se septopboxem Philips DTR 220/12 který koupila má dcera.Protože nemáme scart zásuvku v televizi ,musím mít septopb. s modulátorem.V prodejně tvrdili ,že tento model ho má ,já si myslím že ne nebot při zapojení do tv přes ant.vstup a naladení prostě nejde .Můžete mi poradit jest.tento model má modulátor či nikoli? díky vkládám link na odkaz -

obchod.digizone.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Tento Set top box je vybaven konektoremIEC 169-2 na vstupu a na výstupu,tím by logicky měl být zabudován i modulátor.Ovšem je tam naznačen bypass,což by mohlo znamenat,že se musí ještě modulátor připojit .Další informace jsem se o tomto přístroji nedočetl.Zbývá informovat se v servisu.

JABRAKA

Bypass znamená že je průchozí pro současný signál který vede od antény(vezme si příchozí signál který rozkóduje,ale pošle ho jen do scartů)na výstupu je jen opět analogový výstup aby šly programy do analogového dekodéru v televizi aby šly programy které nejdou v digitálu.Takže tenhle set-top.box modulátor nemá.

hodnocení

Tak ted už tomu rozumím,děkuji, jenom ještě ten set top box s modulátorem by měl být asi nějak označen ,tak pokud ho půjdu koupit-abych si zase nenaběhla,jak to poznám ,nevíte?

Prostě aby měl TV modulátor,ne jen bypass nebo smyčku,nebo taky to bývá napsaný že má RF výstup na 21-65 kanále

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]