Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka - přehraju na tom i filmy?

Od: drapsko1* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli na nějaké čtečce knih přehraju film, písničky, nebo obráky? kdyby ano tak na kterrých, jestli y jste mohli poslat odkaz? :) děkuji

doplněno 14.10.13 20:02:

a jestli můžu i na internet?

doplněno 14.10.13 20:09:

a co si myslíte o téhle čtečce?

ctecky-elektronickych-kni/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Písničky asi ano, ale filmy a obrázky nejspíš ne, na to jsou tablety.

pfpetr*
hodnocení

1x
ctecka je ctecka jeji podstata je v male spotrebe energie kterou potrebuje pouze k nacteni stranky a je blbost chtit po ni funkce ktere popisujete. poridte si tablet ten to zvladne vse pouze s vetsi spotrebou kdy po par hodinach je potreba pripojit elektriku

kangaroo*
hodnocení

0x

Taky jsem začal na čtečce a rychle jsem přešel na tablet. Pokud nejste opravdu knihofil, tak už dneska to nemá cenu jít do ničeho jinéh než tablet :)

petr123*
hodnocení

0x

Při přehrání filmů ti dojde baterka za pár hodin. Klasická čtečka má jen černobíly displej, ale baterka vydrží třeba měsíc. Tohle se těžko kombinuje.

Jinak internet na čtečkách většinou funguje, ale s ohledem na displej a malý výkon pomalu. MP3 si většinou ke čtení můžeš přehrávat bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]