Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při rootování Lenova A660 jsem narazil na problém. Nemůžu nainstalovat ovladače pro Android. Platforma MT65xx. Když jsem to zkoušel na ntb, tak to taky nešlo napíše to: Systém windows nemůže najít software ovladače vašeho zařízení. Nejspíš bdue chyba někde v telefonu. Ale nejsem si jistý. Budu vděčný za každou odpověď.
On ten windows toho pro android moc nehledá...
Zkuste si ovladač vyhledat sám a nenechte se odradit,pokud se nedaří napoprvé,já minulý týden rootoval asi den a půl... Ale povedlo se.
doplněno 14.10.13 19:03:Ještě dotaz,jakou verzi androida tam máš? A jakým programem rootuješ?
Mám unlock root, ale o ten nejde. Jde o to, že nemůžu nainstalovat ty ovladače. Stahoval jsem je snad ze všudyma. Android mám 4.0.4.
No,jde i o ten program.Protože při použití např. "Framaroot" lze dělat root i bez počítače.
Zkus si vygůglit o Framarootu více,je to jednoduché,snad dvě kliknutí.
Seznam podporovaných zařízení najdeš na www.xda-developers.com
doplněno 14.10.13 20:09:jaký máš oper.systém na počítači? nemůžeš ty ovladače nainstalovat na comp nebo se ti po propojení usb kabelem nenainstalují na telefon? Máš povolen režim ladění USB?
mám win 7x64. nejdou nainstalovat na počítač. řežim ladění povolený mám. ten framaroot zkusím zítra. pak napíšu. zatím díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.