Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, mám telefon Samsung Ace, je tam 2 GB paměťová karta, ale jakmile chci něco stáhnout nebo aktualizovat, tak mi to oznámí, že je nedostatek místa v úložišti, to sice je, ale mám tam tu paměťovou kartu, tak co s tím mám prosím dělat?
Předem děkuju
Dobrý den, možná je problém v nastavení toho úložiště, že není vybrána ta karta, ale vnitřní paměť telefonu. Zkuste v nastavení mobilu nastavit ukládání na kartu a podívejte se, zda je na ní dost místa.
Případně ukončete nepotřebné aplikace, které zaplňují tu vnitřní paměť. Zdravím!
doplněno 14.10.13 16:33:Možná i můžete některé soubory z vnitřní paměti mobilu přesunout na kartu.
doplněno 14.10.13 16:57:Když stahujete, tak musíte spustit prohlížeč - zkuste se podívat i do nastavení prohlížeče, jestli ta volba není tam.
doplněno 14.10.13 17:04:Pokud stahujete aplikace, tak tam bude problém. Podívejte se viz odkaz.
doplněno 14.10.13 17:23:No, takže normální stahování funguje na kartu a aplikace tam nedostanete (jenom některé). Je to uvedeno v odkazu. Některé půjdou přesunout a jiné ne. Pomohl by tzv. root telefonu, ale to by neměl dělat laik.
Tady právě vůbec nastavení úložiště není, snažila jsem se to najít i v návodu, ale tam to není, ale přece není možné, abych měla paměťovou kartu a nic nešlo stahovat kvůli interní paměti, to by mi byla paměťovka k ničemu, opravdu nevím, co st tím
Dobrý den,
zkuste následující:
Menu - nastavení - aplikace - na kartě sd
U všeho by měla být modrá fajfka.
Pokud není, klepněte do prázdného okénka a zvolte možnost "přesunout na kartu"
Bohužel, kliknout do prázdého místa nelze. A fajfka je pouze u aplikací, které tam na SD kartě mám, což jsou asi jen 3,4. Jinak vše je v telefonu. , Nechápu, co s tím už.
také mám stále nedostatek místa,přestože interní pamět mám 2g a sd kartu 16g.Už mě to štve.Nastaveno mám úložiště na sd kartu a vždy kontroluju zda to tam je,případně na sd přesunu.Ale už se mi to ukládá do mezipaměti,nejdou aktualizace,přitom mám na sd kartě k dispozici 12,23G.Fakt už nevím co s tím,totéž mi to dělalo s menší pamět.kartou,proto jsem koupila 16 a stále to zlobí.syn je moc smutný,protože když chce něco nového,musíme stále něco mazat a stejně to ani někdy nepomůže.Ted jsem odinsatalovala spouštění aktualizací na google,obchod play,...al stejně na co mít velkou kartu když je to k ničemu?proč se to stahuje do mezipaměti?...pomooooc,poradte,děkuji Pavla
To vůbec nevím, kde je nastavení prohlížeče..ale je zvláštní, že když si stáhnu písničku, tak se uloží normálně na paměťovku, ale když chci stáhnout aplikaci v tom obchodě, tak mi to hlásí nedostatek místa v úložišti, nemůžu ani aktualizovat aplikace
Do nastavení prohlížeče nemusíte.
doplněno 14.10.13 17:17:Mohou tam tedy být i aplikace, které na paměťovou kartu přesunout nelze.
Projděte nainstalované aplikace a setřiďte si je podle velikosti. Zrevidujte, co opravdu používáte a co ne. Spousta her zabírá opravdu hodně místa (např 40MB) a někdy vyžaduje být přímo v paměti telefonu. U lepších telefonů, kde je 2GB paměti v telefonu to není problém, ale když jsem měl 512MB, tak to byla fakt síla. To nešlo. No a vy máte 158MB, pokud jsem to našel správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.