Nejste přihlášen/a.
dobry den, co byste mi prosim doporucili za mp3 prehravac? je možné aby přenosný kapesní přehrávač rozvibroval v nizkych tonech uzavřená sluchátka jako hudba z PC nebo to nejde protože nemá ten výkon?
potřeboval bych prosim 8GB,
kvalita zvuku minimalne na urovni prehravace iRiver T8,
podpora FLAC formatu,
radio+diktafon,
po vypnuti aby si pamatoval kde prestal hrat,
bez zbytecnosti typu vestavene repro, velky display.
jde mi hlavne o kvalitu zvuku, koupil jsem minule levny prehravac s obri pameti pres net protoze jsem myslel ze zalezi hlavne na sluchatkach, ale nedalo se poslouchat, at jsem napojil jakokoliv sluchatka, znelo to jako zue spuntu za 100,-.
dekuji
Dobrý den, nebudu se vyjadřovat k tomu, zda je něco přenosného skutečně schopno dokonalé reprodukce, ale pokud Vám nestačí výkon toho zařízení, resp. jeho zesilovače, tak se může ještě použít přenosný sluchátkový zesilovač zapojený mezi přístroj a sluchátka. Ale, nějaké basování bych tam stejně neočekával. Zdravím!
doplněno 14.10.13 11:52:j, sluchátkový zesilovač v kombinaci s iRiver T8 používám, stejně to nebasuje tak jako z PC, ale lepší než nic. nějaký jiný přenosný odpovídající přehrávač prosím? dík
doplněno 15.10.13 09:09:do dvou tisíc abych se vešel
Krásný zvuk mají Minidisc přehrávače, ale ty podporují jen ATRAC, je to zastaralé zařízení, ale ten zvuk je opravdu dobrý
Já to nedoporučoval, jen jsem se zmínil
klasika flash paměť jsem myslel
doplněno 15.10.13 11:33:dobíjení přímo z pC, ne na baterky. nemáte někdo teda takový přehrávač s kterým byste byli spokojení? i může mít display když bude dobře hrát, škoda že
se už nedá nikde sehnat
doplněno 15.10.13 11:34:i 4GB by stačily přinejhorším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.