Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3/flac přehrávač s dokonalým zvukem

Od: jaromir83* odpovědí: 5 změna:

dobry den, co byste mi prosim doporucili za mp3 prehravac? je možné aby přenosný kapesní přehrávač rozvibroval v nizkych tonech uzavřená sluchátka jako hudba z PC nebo to nejde protože nemá ten výkon?

potřeboval bych prosim 8GB,

kvalita zvuku minimalne na urovni prehravace iRiver T8,

podpora FLAC formatu,

radio+diktafon,

po vypnuti aby si pamatoval kde prestal hrat,

bez zbytecnosti typu vestavene repro, velky display.

jde mi hlavne o kvalitu zvuku, koupil jsem minule levny prehravac s obri pameti pres net protoze jsem myslel ze zalezi hlavne na sluchatkach, ale nedalo se poslouchat, at jsem napojil jakokoliv sluchatka, znelo to jako zue spuntu za 100,-.

dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nebudu se vyjadřovat k tomu, zda je něco přenosného skutečně schopno dokonalé reprodukce, ale pokud Vám nestačí výkon toho zařízení, resp. jeho zesilovače, tak se může ještě použít přenosný sluchátkový zesilovač zapojený mezi přístroj a sluchátka. Ale, nějaké basování bych tam stejně neočekával. Zdravím!

doplněno 14.10.13 11:52:

headphones.cz/...

jaromir83*
hodnocení

j, sluchátkový zesilovač v kombinaci s iRiver T8 používám, stejně to nebasuje tak jako z PC, ale lepší než nic. nějaký jiný přenosný odpovídající přehrávač prosím? dík

doplněno 15.10.13 09:09:

do dvou tisíc abych se vešel

Krásný zvuk mají Minidisc přehrávače, ale ty podporují jen ATRAC, je to zastaralé zařízení, ale ten zvuk je opravdu dobrý :)

doplněno 15.10.13 10:40:

Já to nedoporučoval, jen jsem se zmínil :)

jaromir83*
hodnocení

klasika flash paměť jsem myslel

doplněno 15.10.13 11:33:

dobíjení přímo z pC, ne na baterky. nemáte někdo teda takový přehrávač s kterým byste byli spokojení? i může mít display když bude dobře hrát, škoda že

iRiver E40 8GB

se už nedá nikde sehnat

doplněno 15.10.13 11:34:

i 4GB by stačily přinejhorším

doplněno 06.11.13 15:22:
tak nic koupil jsem pro jistotu znova iRiver T8
takjan*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]