Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s opravou mobilů. Ten mobil mi spadl do záchoda a já ho po několika sekundách vyndala a vysoušela. Protože má zabudovanou baterku, tak nešel rozdělat úplně. Tak jsem vyndala, co se dalo a dala na topení. Fungovaly všechna tlačítka, ale nafunguje dotyk. obrazovka, když se jí dotknete, nereaguje. Do 2 hodin jsem mobil dala do opravy. Mobil je to sony xperia t a stal okolo 7000,- . Nevíte, kolik by mohla oprava stát?
Oprava může stát od 0,- Kč do 7000,-.
Voda dokáže nadělat spoustu škody, kterou hned jen tak neodhalíte.
Tím, že jste ho zapla po takové chvilce jste mu možná přidala další hřebíček do křemíkového nebe.
hřebíček do nebe? Snad do rakve, ne?
Problém je, že díky vodě pak telefon uvnitř koroduje a i když bude funkční několik let, tak pak z ničeho nic klekne. Ono je dobré po takové příhodě telefon vykoupat ještě jednou a to v destilované vodě a pak sušit, sušit a sušit. Dobré je použít na závěr sušení silikagel, ale ten běžně doma nikdo nemá, podobné vlastnosti má pytlík rýže.
Před lety byla aféra s mobily Sagem, lidi reklamovali a reklamovali a servisy neuznávaly a neuznávaly, se slovy "mobil byl vykoupán". Pak se zjistilo, že celá zásilka dostala zasah vodou při dopravě na lodi. Kolega jej měl a opravdu mu po čase přestal fungovat, rozebral jsem jej obrousil korozi skleněným štětečkem a kdyby jej už to dnes nebyl starý krám, používal by jej asi ještě teď
Takovou operaci vám servis ale těžko provede, nejspíš vymění celý zasažený díl, ve vašem případě to bude zasažen kus základní desky, nebo "řadič" dotykového sklíčka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.