Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz jestli lze něco dělat ( dle mne ne ) s tím, že Nokia 6300 má tyto možnosti vyzvánění. 1.Standartní 2. Vzrůstající. Vzrůstající je jasné, ale standart stejně začne potichu a až potom zesílí. U sms to dělá asi 4s, takže pokud nechcete hrát při každé sms jako orchestr dlouho i při maximílním zesílení je špatně slyšet. Díky
Bohužel u této a tuším, že ani jiné nokie s tím asi nic nenaděláš.. Nokia asi tohle to zrovna u 6300 moc neřešila protože se jedná vyloženě o stylový telefon, který ale nemá nic více než mnohem nižšší řady... Snad kromě tft displaye který je schopen zobrazit 16mil. barev...A jinak ho taky vlastním a při standartním tónu ohlašující sms mi to problém nečiní... Takže buď si zvykneš, nebo si pořídíš jiný model. Nic jiného ti nezbyde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.